Селфитата ми помогнаха да отслабна

09 юни 2016 | 16:00
видяна 16396
коментари 6

Днес ви представяме историята на една 24-годишна дама на име Кандис Хопкинс от Мелбърн, Австралия, която признава, че е отслабнала с помощта на селфитата.

Да, точно така, снимките в огледалото, на които повечето гледат с присмех, са помогнали на тази дама да се раздели с близо 40 килограма.

Всичко започва преди 3 години, когато по време на рождения си ден тя се снима с гаджето си. След като вижда снимката Кандис, която по онова време тежи близо 100 килограма, признава, че остава поразена от това как изглежда в действителност. Младата дама избягва да се гледа в огледалото и затова няма много ясна представа точно до къде я е отвела любовта ѝ към нездравословната храна.

"Когато се видях как изглеждам до любимия ми, направо ми се доплака."

Кандис започва строга диета и усилени занимания с фитнес и към днешна дата – само три години по-късно, тежи 60 килограма, тялото ѝ е видимо тонизирано и освен всичко сама тя вече работи като фитнес инструктор, защото иска да помогне и на други да изваят мечтаната фигура.

За Хопкинс здравословното хранене и физическите усилия не са просто временно явление, към което се е обърнала, за да постигне целта си, а са начин на живот, който, както самата тя признава, ѝ осигуряват самочувствие, здраве и добро настроение.

От предишния начин на живот на Кандис, включващ чипс пред телевизора и хамбургер за вечеря, няма и следа, но тя е категорична, че днес нямаше да изглежда по начина, по който изглежда, ако през целия период на отслабване ежедневно не си е правила селфита в цял ръст. Първоначално те са ѝ показвали как изглежда в действителност и са я мотивирали да се промени, а после когато вече видимо се е сбогувала с половината от килограмите си, са я амбицирали да не спира, показвайки ѝ, че положените усилия винаги се възнаграждават.

Коментари

6 p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
  12 юни 2016 | 15:26 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

 
5
  11 юни 2016 | 02:47 отговор
 

Хей Ани,не осъждам никого,затова ,че прави нещо "положително" за външния си вид,исках да кажа,че малко не го чувствам тоя днешния "идеал за красота" и жени тичащи към него ги чувствам кухи!Щото е така...малко хора могат да оценят истинската красота,а тя НЕ се постига с бъхтене и грухтене,а е дар от природата! А ти-онзи с оная работа на лицето,дето му е по-голяма от оная работа в гащите-няма кво да отслабвам,щото талията ми се чупи от вятъра,недействащ мозък!Хората не те ли нае..достатъчно,дундьо?

 
4 АНИ
  10 юни 2016 | 17:07 отговор
 

Браво на момичето!Браво за волята и усилията, които е положила!Изглежда здрава и сияйна!Доказателство за това, че каквото посееш, това ще пожънеш.Чудесно е че е превърнала спорта в начин на живот и дори в своя професия.Колкото до коментар две....искам само да вметна, че мускулите тежат повече от мазнините, нно ти от къде да знаеш...Не може да знаеш всичко, не е лошо или срамно, обаче е ъжасно да квалифицираш хора като празноглави, защото са направили нещо положително с външният си вид. Да осъждаш това като повърхностно и да смяташ,че човека няма интереси и амбиции освен тези.

 
3
  10 юни 2016 | 15:09 отговор
 

Хаха!Абсолютно точно-вярно,че тюлените имат шанс да отслабнат,но едноклетъчните нямат шанс да поумнеят!Това е животът,ама за наше съжаление,щото ние трябва да ги търпим!

 
 
:))
10 юни 2016 | 18:52

Никакъв шанс! Някой виждал ли е слаб тюлен:)))) Вместо да грухтите злобно, вземете та отслабнете:)))) Ето го и примерът пред очите ви...

2
  09 юни 2016 | 23:29 отговор
 

Помогнали са ти да свалиш килограмите,а помогнаха ли ти да си намериш мозъка?Не,разбира се.Аз не смятам,че една жена трябва да бъде толкова слаба,колкото е тя в момента-грозновато кльощава е!Не е 60 кила,много по-малко.Нито е нужно да толкова стегната,че даже и повече от мъжете,достатъчно е нормален,умерено стегнат и човешки вид. Абе,що няма някоя история за момиче,което иска да качи килограми?Тоя проблем е бая голям,нали разбирате...по улиците е пълно с анорексички,коя от коя по-чудовищна и безформена...болестно състояние,за съжаление на тялото и на психиката,което е най-страшно!

 
 
G
11 юни 2016 | 12:27

Ти си куку!

1 :))
  09 юни 2016 | 22:22 отговор
 

Браво, перфектна е:)) А какъв тюлен е била...

 
 
10 юни 2016 | 01:13

Те тюлените имат шанс да отслабнат, но ти нямаш никакъв да поумнееш!

Добави Коментар

Най-четени