Автор
Woman.bg

Първата публична целувка на Доналд и Мелания Търмп

Президентската двойка на САЩ, известна с не особено любвеобилното си поведение, най-сетне сключи устните си в целувка за пред камерите.

Доналд Тръмп стана пословичен със странното си и непохватно поведения спрямо Мелания, а целувката им беше на крачка от катастрофа. Хубавото е, че първата дама бе твърдо решена да целуне съпруга си, при това по време на визитата им в Южна Корея. "Рибешката целувка" на двамата стана главна тема за обсъждане в социалните мрежи.

Американският президент често е критикуван заради това, че няма навик да проявява кавалерски жестове към съпругата си – да й подаде ръка, да й отвори вратата. Според експертите по езика на тялото поведението му обикновено е израз на неговото надмощие.

Специалисти побързаха да разшифроват и рибешката целувка между двамата, като споделиха, че тя е любима на знаменитостите, когато си правят снимки, защото изглежда сладка, но същевременно не излъчва сигнали за сексуална близост.

Този път целувката на Мелания демонстрира повече контрол от страна на Мелания, която е хванала съпруга си за ръката и го придърпва към себе си.

Какво ще кажете?