Решението принц Чарлз да съпроводи Меган Маркъл до олтара по време на сватбения й ден накара мнозина да коментират, че явно двамата се радват на добри отношения помежду си.

Изглежда Меган е близка не само с принца на Уелс, но и със съпругата му – херцогинята на Корнуел – Камила. Или поне до такова заключение водят кадрите, на които двете дами се държат ръка за ръка по време на първата изява на Меган след сватбата.

"Вече са най-добри приятелки ли?", бе един от многото коментари в онлайн пространството по повод снимката. Безспорно кадърът разбуни духовете, тъй като мнозина все още виждат Камила като злодея развалил семейното щастие на покойната принцеса Даяна. Поради това и някой изказаха откритото си недоволство от близостта между настоящата половинка на Чарлз и Меган.

Припомняме ви, че когато през ноември Хари и Меган обявиха годежа си, Камила, която се омъжи за Чарлз през 2005 година, не скри радостта си от новината. Тя дори подчерта, че е абсолютно развълнувана от вестта.

Всички сме безкрайно развълнувани, както виждате те са така щастливи. Живеем във време на лоши новини, така че е истинска наслада да чуваш и добри от време на време, сподели Камила тогава.

Самият Хари пък коментира, че ако майка му бе жива, тя щеше да е близка с Меган.

Тя щеше да скача до небето от радост за мен, но също така щеше да е най-добра приятелка с Меган със сигурност.