Автор
Woman.bg

Плеймейтки четат приказки този уикенд в София

Сътрудничеството между „Пощенска кутия за приказки“ и българското издание на „Playboy“ даде очаквано добри резултати. Над 100 млади автори кандидастваха със свои текстове за наградата и удоволствието да бъдат представени по страницата на мъжката библия и в специалните вечери на „Пощенска кутия за приказки“. А те, за сега са две - на 1 юни от 19.30 часа в Bedroom Premiun Club Sofia и на следващия ден – 2 юни, от 19.30 в Sofia Live Club. Забавното е, че редом с традиционните звезди на „Приказките“, текстовете на новите автори ще бъдат четени и от някои от най-популярните плеймейтки от последните три конкурса.


Новият брой на Playboy има още една впечатляваща колаборация. Известният меценат Джузепе Лепоре този път е събрал на едно място прочутия майстор на четката Силвио Формичети, бижутерът Лино Перинели и знаменитият фотограф Макс Пучиарело, за да се упражняват върху пищното тяло на не по-малко знаменитата Роберта Педрели. Освен звезда на най-гледаното футболно предаване в Италия, Робрета е и нещо като талисман на тифозите от Рома, наричана често „padrina dei tifosi“ - Кръстницата. Тя е и собственичка на прочут плаж край Рим, многостранна и изключително забавна, любима фигура за запалянковците в Рим. Джузепе Лепоре е успял да я убеди да се съблече специално за българския Playboy и да отговори на много, и много провокативни въпроси.


Прочутият ескорт Леа Малеева пък изиграва и чеирите основни роли – Червената шапчица, Бабата, Вълка и Ловеца в специална сесия за „Мръсните приказки“ на Playboy България. Това е първият случай в историята на българското издание, когато професионална компаньонка решава не само да се снима за корицата на списанието, но и да даде голямо и откровено интервю за живота и професията си.


Следвай новите около Playboy, Bulgaria в официалния им профил във Facebook.