Автор
Woman.bg

Още един ангел от Victoria's Secret се омъжи (Снимки)

Още една секси дама мина в отбора на омъжените. Става дума за ,,ангела'' от Victoria's Secret - Шанина Шейк. 27-годишната красавица се венча на Бахамите, където каза официално ,,Да'' на половинката си DJ Рукъс, чието истинско име е Грег Андрюс. Той й предложи брак след 9-месечна връзка.

Красавицата беше избрала елегантна рокля от дантела, с дълъг шлейф и прозрачна долна част, която разкриваше безупречните й крака. Букетът беше от момини сълзи. А диамантените бижута бяха допълнителен акцент към стайлинга.

Шанина Шейк е родена в Австралия. Красотата на модела е завладяваща и екзотична, като това се дължи на нейните разнообразни гени - майката на Шанина има литовски и австралийски корени, докато бащата на чаровната брюнетка е от пакистански и саудитски произход. Освен това тя е със същата фамилия като руския топмодел Ирина Шейк, но двете нямат роднинска връзка.

За първи път Шанина се появи във фокуса на медиите след участието си в модното шоу „Secret Fashion Show" на Victoria's Secret през ноември 2011 година. Световноизвестната марка за бельо е доволна от новото си откритие, защото й повери да представя пролетна кампания на лейбъла за 2012-а - „Victoria's Secret's March 2012 lingerie lookbook".

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Man Crush #MCM

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram