Автор
Цвета Герчева

Направи му мусака и той ще бъде твой завинаги!

Красота, интелект, ценз, такт, чар... Ей, момичета, не се залъгвайте - мъжете изобщо не обръщат голямо внимание на тези неща. Ако има нещо, което силно интересува мачото (макар малцина да са тези, които си го признават), то това е дали благоверната му е достатъчно секси и, разбира се, съгласна ли е да прави мусака и салата всяка вечер. Е, да - за това не се изисква диплома от Сорбоната, обаче мъжете все още не харесват прекалено умните жени. Но пък ако му приготвите вкусна мусака... ще се разтопи от удоволствие, нали? Я се опитайте със същия апломб да му съобщите, че смятате да запишете докторантура? Това автоматично застрашава шансовете му за топла мусака... със сигурност няма да е доволен, макар да не го показва.

И понеже напоследък ние, жените сякаш сме забравили за мястото си в обществото - опитваме се всячески да изземем функциите на мъжа, спираме да бъдем онези мили, уязвими, нежни и раними жени, които имат нужда от закрила, подкрепа и обич и се превръщаме в силни, независими и "нямам нужда от теб, за да съм щастлива" мадами, то ние решихме все пак да съберем най-важните "навици", които всяка от нас трябва да си спомни, за да има щастлива и хармонична връзка.

Мило, салатата е готова

Да, няма нищо лошо той да приготви вечеря. Даже няма нищо лошо да го прави по-добре от вас. И все пак - удоволствието за мачото е истинско, когато види, че ти сама си се постарала да направиш нещо вкусно за вечеря, не го забравяй.

Любовта на мъжа минава през стомаха

Добрата стара поговорка по-скоро ни кара да мислим, че ако можеш да правиш вкусна мусака, той ще е твой завинаги. Има обаче и нещо друго - не забравяй, че мъжете просто обичат да получават внимание. "Сготвила съм ти" на техния език означава отделила съм един час, за да те направя щастлив. Така че - имате ли своя рецепта за мусака или ще се обадите на баба за нейната?

Той е ловец - оставете го да донесе сам плячката в пещерата

През последните десетилетия има много жени, които изкарват повече пари от мъжете си. Е, понякога просто нежният пол проявява качества, които мъжете не притежават. Но по-важното не е кой взима по-голяма заплата. Главното е да успеете да го накарате да се чувства като най-добрия ловец, който носейки плячката в пещерата, получава почести и похвали. И не е важно дали се прибира след работа с килограм сирене или с цял бут прошуто - важното е да получи своето "Браво, момче, страхотен си".

Комфортът е работа на жената

Искам да ми е комфортно, искам да ми е спокойно, искам да не хабя излишни нерви.... много жени го казват, а много малко от тях осъзнават, че всички тези състояния са единствено и само вътре в тях. Така че - не очаквайте външните фактори да се погрижат за вашия собствен комфорт - той зависи само и единствено от вас.

Перфектната вечеря? Има такава, просто се погрижете за подробностите

Перфектната вечеря? Това изобщо не е мисия невъзможна, просто както с всичко в живота, трябва да се научите да мислите за подробностите. Десерт, основно, напитки - не забравяйте всички онези малки неща, които правят нещата перфектни. И даже и двамата да хапнете малко повече - предвидете няколко таблетки, които ще помогнат на стомасите ви да смелят храната, като Ензи-Мил например. И не допускайте той да ви каже "Стана ми тежко, ще си лягам".

Обилната вечеря няма да се превърне в превиване от коремни болки, а ще има своето очаквано продължение, ако се подготвите с няколко таблетки Ензи-Мил.

Специфичните съставки на Ензи-Мил премахват тежестта в стомаха след хапване, газовете и усещането за подуване.

Ензи-Мил допринася за по-доброто храносмилане като подпомага разграждането и усвояването на хранителните вещества. Причината да е толкова ефективен се крие в състава му - той съдържа 7 храносмилателни ензима, които подпомагат разграждането и усвояването на храната.