Мъжете са прекрасни... понякога. Прекрасни са, когато са мили, обичливи, нежни, романтични, грижат се за нас. Но понякога, само понякога са ужасяващи същества и ни дразнят много. След кратък диспут решихме да ви споделим кои според нас са най-кошмарните качества на представителите на силния пол. А вие смело допълвайте в коментарите.

Ред

По-точно липсата му. Знаете онази негова реплика "Знаеш ли къде ми е ризата/вратовръзката/портфейлът?" - те проверяват на конкретно място, но реално мислят за съвсем друго и не виждат конкретната вещ пред себе си. Някой ще си каже, че не е голям проблем това, но нека поживее с мъж, който не може да намери нищо свое по 8 пъти на ден.

Лична хигиена

Отново по-точно липсата . Няма нужда мъжът да използва 11 балсамчета за тяло, 9 лосиона, 5 маски за коса и 13 душ-гела с екстракт от папая и жожоба. Но нека бъде чист и с чисти дрехи (със сигурност познавате поне един мъж, който уж си взима редовно душ, но не е толкова редовен с прането на дрехите си...).

Алкохол

Не, тук не става въпрос за недостатъчност, а за преупотреба. Няма нищо по-дразнещо и жалко от мъж, който редовно прекалява с чашката, особено когато се излага в компания и то рпед вас, така със сигурност губи уважението ви. Разумният господин знае каква му е мярката (конкретно на него) и не я прекрачва никога.

Мачо

Тези мъже са наистина дразнещи - държат да демонстрират колко са мъжествени, арогантни, "силни" и уверени, като са убедени, че това е много привлекателно за нас. Дано в някакъв момент осъзнаят, че всъщност е крайно отблъскващо.

Мамино детенце

Нека ви опишем следната картинка: зрял мъж, който се чува по три пъти на ден с майка си, тя ви идва на гости, готви му и му носи храна, а за капак на всяка ваша кулинарна магия той коментира "Мама не го прави така". Има ли по-отблъскващо нещо? Надали.

Сигурни сме им

Това не е точно навик, но се проявява именно в навици. В един момент от връзката мъжете спират да се стараят за нас, спират с романтичните жестове (ако изобщо някога са ги правили...), приемат ни за част от мебелировката, игнорират ни, гледат да не прекарват време с нас. С други думи: да, смятат, че завинаги ще сме с тях и няма как да ни загубят. А това вероятно е най-обидният им "навик" - да искат да са ергени, когато вече не са.

Четете още: Ръководство за сваляне на мъже