Автор
Woman.bg

Най-спокойната къща в света: Струва 50 млн паунда!

Имение на брега на Женевското езеро, което с основание може да претендира за най-спокойната къща в света, беше обявено за продан на цена от 50 милиона паунда.

То бързо се превърна в един от най-желаните имоти на пазара. Милионерът, търсещ спасение от стреса, който ще стане собственик на имението, ще може да се наслаждава на басейн, турски бани, сауна, СПА, стая за масажи и всекидневна с неустоима гледка към езерото.



Той ще има възможността да се движи в компанията на звезди като Михаел Шумахер и Фил Колинс, които притежават къщи в град Гентод.

Четете още: Сив интериор без сиво настроение

"Това е един от най-впечатляващите имоти, които се продават в момента. Той е дързък, оригинален и предлага едни от най-впечатляващите гледки, които можете да си представите, събуждането край Женевското езеро е достатъчно за пълен релакс. Има множество известни жители, които вече са решили да се установят със семействата си на брега на езерото и имотът привлече подобаващ интерес. Това е изключително имение, което не подлежи на никакво сравнение", заяви говорител на Сотбис интернешънъл, отговарящ за продажбата.



Четириетажното имение предлага напълно мебелиран приземен етаж с големи прозорци. От просторния хол на приземния етаж вратите се отварят към огромна всекидневна с високи тавани, голяма трапезария, напълно оборудвана кухня с най-висококачествени уреди и семейна стая.



До всеки етаж се стига със стъклен асансьор, пише БГНЕС. Имението разполага и с частен док, на който бъдещият собственик може да закотви семейната моторна лодка, рибарски кораб или други водни превозни средства.

Четете още: Piano House - музика и архитектура в едно