Автор
Woman.bg

Най-интересните истории зад татуировките на звездите

Звездите също като нас обичат татуировките и запечатват с тях спомени и определени важни моменти от живота си. Зад повечето стоят интересни и забавни истории, които ще ви разкрием днес.

Ема Стоун и птичите крачета

Какво ли прави тази симпатична татуировка на китката на Ема Стоун? Тя е свързана с хита на Бийтълс „Blackbird”. Актрисата разкрива, че скицата за татуировката е направена лично от Пол Маккартни. Майка й има същата татуировка и тя символизира победата й над рака.



Джони Деп и надписът „Вино завинаги“

Татуировките са неразривна част от имиджа на Джони Деп. По тялото му има няколко красиви мастилени рисунки, но една от тях е по-специална и има забавна история. Преди години актьорът имаше романтични отношения с Уинона Райдър и тогава, подтикнат от страстта си към нея, той татуира на рамото си „Уинона завинаги“. Но след като двамата се разделят и Джони решава да заличи спомена за бившата си изгора, поправя надписа на „Вино завинаги".

“.


Джони Деп и втората му любовна грешка

Джони може да изглежда като едно от лошите момчета на киното, но определено умее да изразява любовта си по романтичен начин. До скоро той бе щастливо обвързан с красавицата Амбър Хърд и в най-сладкия период от връзката им актьорът татуира на дясната си ръка надписа „Slim”(стройна, слаба), който е посветен на нея, а след драматичната им раздяла той поправи татуировката на „Scum”(измет). Надпис, който отново му напомня за Амбър, но вече по не чак толкова романтичен начин.



Дженифър Лорънс и знакът за напомняне

Помните ли как преди години, когато все още нямаше телефони, които учтиво да ни напомнят важните неща за вършене, имахме знаци по ръцете, които си оставяхме, за да не забравяме? Тогава използвахме цветна химикалка, а Дженифър Лорънс реши да посегне направо към татуирането. Актрисата си татуира формулата на водата (Н2О), за да си припомня постоянно, че трябва да се хидратира по-често.



Кендал Дженър и мистериозната точка

Моделите често трябва да влизат в различни образи, а с наличието на големи татуировки на видни места по тялото това е по-трудно. Може би заради това Кендал Дженър предпочете да си татуира много малка бяла точка от вътрешната страна на средния си пръст.

It's the little things that matter #hillsongnyc #jonboytattoo

A post shared by c/s ∴jonboy∴ p/v (@jonboytattoo) on



Кара Делевин и любовта й към бекона

Екзотичната Кара също предпочете по-скришно място от тялото си, което да татуира. Моделът обожава бекон и той е неделима част от менюто й. Но любовта й към него е толкова силна, че тя решава да си татуира думата „бекон“ на стъпалото си.

It happened... @bangbangnyc BACON...

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on



Дейвид Бекъм и любимата му ВиХтория

Това е една от онези забавни грешки, които татуистите допускат при нанасянето на мастилото върху тялото. Дейвид и Виктория Бекъм са една от най-стабилните и вдъхновяващи двойки в шоубизнеса и футболистът обича да показва чувствата си към красивата си съпруга. Ето защо той си татуира името й на санскрит, но с грешка. Името й е изписано „ВиХтория“.



Пенелопе Крус и тайнственото число

От години числото 883 краси глезена на актрисата, но причината за избора й на татуировка е неясна. Според някои тя символизира някакъв Кабала обичай, според други има връзка с рождена дата, телефонен номер или просто щастливо число.



Меган Фокс и изчезващата Мерилин Монро

Преди години Меган решава да изрази възхищението си към секссимвола Мерилин Монро, като си татуира лика й на ръката си. След време решава да заличи татуировката, тъй като осъзнава, че Мерилин е страдала от биполярно разстройство и има тежка съдба. Меган смята, че с тази татуировка ще привлече негативната енергия на Монро върху себе си.



Никол Ричи и „Девственицата“

Преди време Никол, вдъхновена от татуировките със зодии, си прави надписа „Девица“ вместо „Дева“.



„Грабни момента“ на 81 г.

По повод 81-годишния си рожден ден Джуди Денч решава да татуира на китката си надписа „carpe diem”, който на латински означава „грабни момента“. Актрисата разкри, че това е девизът, който я съпътства през целия й живот.



Риана и секси татуировката в памет на баба й

По тялото на красавицата има над 20 татуировки, но една определено грабва окото ни веднага. Става дума за татуировката, разположена точно под гърдите на Риана. Тя изобразява древноегипетската богиня на магията Изида и е в памет на баба й.



Четете още: Звезди, които имат Тиндър