Меденият месец на Меган и Хари мина, а двамата продължават да са лудо влюбени един от друг.

Това ясно си пролича и от въодушевеното признание на херцогинята на Съсекс, че Хари е най-добрият съпруг на света.

Меган направи това откровение по време на първия си ангажимент без принц Хари. Красавицата посети графство Чешър заедно с кралицата и по време на визитата си не скри радостта си от новия си статут на омъжена жена, заявявайки пред насъбралото се множество, че "Хари е най-добрият съпруг", а брачният им живот е "великолепен".

По време на първия официален ангажимент на Меган с кралицата впечатление направи не само колко ласкаво се изказа американксата по адрес на любимия си, но и колко близка изглежда тя с Елизабет II.

Кадрите показват, че двете се чувстват комфортно в компанията си и дори се смеят, обсъждайки нещо... или някого. Снимките, уловили ухилените до уши дами, предизвикаха редица коментари в интернет пространството и мнозина онлайн потребители започнаха да се чудят дали Меган няма да стане по-обичаната от кралицата снаха, а защо не и по-обичаната от народа херцогиня.

Меган, която бе заложила за случая на стилна рокля Givenchy, и Елизабет II пътуваха до графство Чешър със специалната кралска железница. Тя е построена през далечната 1842 година за кралица Виктория и в наши дни е предпочитана средство за придвижване от принц Чарлз.

Интересна подробност е, че Меган се качва на железницата преди съпруга си и девера си. Уилям, Кейт и Хари никога не са се качвали на кралския влак.