Любимите жени на мъжете

13 ноември 2017 | 16:20
видяна 21235
коментари 2
Pixabay.com, Getty Images

Неотдавна един български ТВ продуцент попитал група студенти от какво се интересуват мъжете. И те започнали да изреждат: автомобили, футбол, бира, бокс... Продуцентът ги прекъснал: "Не, колеги - мъжете се интересуват от само едно нещо: от жени!". Тази безспорна истина няма да я коментираме, а вместо това ще се съсредоточим върху типовете най-привлекателни за мъжете дами.

Палавите

Тук всичко е ясно - повечето господа определено проявяват интерес към жените с по-освободено и предизвикателно поведение. "Мъжът обича опасността и играчките и затова най-любима му е жената - най-опасната играчка", казва Ницше и със сигурност почти всеки мъж се впечатлява от жените, които го провокират и дори малко си играят с него. А и така някак винаги има надеждата за по-специални и интересни преживявания в леглото с такива жени.

Авантюристките

Те са щури, вълнуващи и обичат силните усещания. Ще навият мъжа до себе си да скачат с бънджи, да се запишат на скално катерене, ще организират невероятно парти, ще бъдат ексцентрични, ще пътуват на стоп, ще събуждат приятелите си през нощта, за да им покажат пълнолунието или дори за да хапнат по парче черешов пай например. Надали са най-подходящи за дълга връзка според всички мъже, но първите месеци и дори години със сигурност са любимки на силния пол.

Мистичните

Обърнете внимание как всички мъже обръщат погледите си към онази жена в компанията ви, която просто седи на бара мълчаливо, усмихва се тайнствено и казва само по думичка на хората около себе си. И никой не знае почти нищо за тях. Във връзка ли са, омъжени ли са, имат ли деца? Мъжете просто обожават една неясна, но привлекателна мишена.

Забавните

Не са просто забавни - те са душата и сърцето на компанията, всички се радват да ги видят, те са привлекателни, усмихнати, оригинални и се превръщат в магнит за почти всички мъже. А знаете как действа конкуренцията на мъжкарите.

Популярните

Не става въпрос за т.нар. звезди. Имаме предвид дамите, които с влизането си в някой клуб/бар/дискотека моментално си казват здрасти с поне 15 човека. Те са интересни, усмихнати и са център на внимание, така че мъжете няма как да не ги забележат - заложено им е в природата да търсят най-ярката жена сред околните.

Четете още: Най-ужасните навици на мъжете

Още по темата

Коментари

2
  13 ноември 2017 | 17:40 отговор
 

Най-много от прочетеното жените , които не са ярки, популярни, авантюристки и т.н. да почнат да се пънат да изглеждат такива. Тогава пък ще се превърнат в най-отблъскващи за мъжете.Що не се съсредоточите да пишете как жените най-успешно да бъдат себе си?

 
1 ...
  13 ноември 2017 | 17:10 отговор
 

Ще може ли да ПРЕСТАНЕТЕ да пишете всяка втора статия какво искали мъжете,жените къде бъркаме спрямо прелестните мъже или какво да направим за да не ни остави принца. Аре стегнете се...това "списание" от разведени алкохолички ли се пише?

 

Добави Коментар

Най-четени