Миналата седмица научихме, че преданата съпруга Мелания Тръмп няма да придружи Доналд на две много важни събития – срещата на Г-7 в Квебек и срещата в Сингапур с Ким Чен-ун, а този факт несъмнено буди много въпроси и спекулации със случващото се в президентското семейство. За последно Мелания застана до мъжа си на публично събитие на 10-и май. Четири дни по-късно стана ясно, че първата дама е претърпяла бъбречна операция. Лечението й продължи още няколко дни във военна болница във Вашингтон. На 24-и май Мелания опита да сложи край на слуховете, че се е изнесла от Белия дом, като се появи на церемония. Тогава бе организиран прием за семействата на военни, загинали по време на служба. Но това не беше достатъчно, за да се заглушат спекулациите.



През последните седмици един от най-широко разпространените хаштагове в социалната мрежа Туитър бе #whereisMelania (къде е Мелания), защото всички се съмняваха, че тя все още живее със съпруга си. На тази провокация г-жа Тръмп отговори, че се намира в Белия дом със семейството си.

Преди да влезе в болница, Мелания представи платформата си „Be Best”, чиято цел е децата да бъдат по-добре информирани за здравословния начин на живот и отговорното използване на социалните мрежи. Тогава дамата изглеждаше великолепно и никой не подозираше, че я очаква тежка операция.



И въпреки всички клюки официално нямаме повод за притеснение относно отношенията между Мелания и Доналд Тръмп. Причината тя да не присъства на двете важни събития е, че лекарите са й забранили да лети със самолет, тъй като възстановяването й все още продължава. Или поне така твърдят някои медии.

Четете още: Ариана Гранде е сгодена!