Кендъл Дженър несъмнено е от любимките на съвременните модни дизайнери, а новата ѝ фотосесия за списание LOVE доказва защо гурутата в областта са полудели по нейната персона.

Новият брой на изданието, включващ нейна фотосесия, все още не е излязъл, но за щастие на феновете си по-малката сестра на Ким Кардашиян качи кадри от сета със снимки в профила си в Instagram.

На тях виждаме Кендъл да позира само по изящно дантелено бельо, а косата и гримът ѝ ѝ придават привлекателно ретро излъчване в стил 50-те години на миналия век. В ръката си пък красавицата държи цигара, навярно за да подчертае ретро нотката на образа си. Мнозина обаче се запитаха, дали този акцент изпраща правилното послание към по-младата аудитория. Все пак личност, която е модел за подражание на мнозина, би трябвало да се опитва да пропагандира по-здравословен начин на живот.



Особено впечатление на онлайн потребителите направи един от кадрите, на който Кендъл изглежда по-слаба, отколкото сме свикнали да я виждаме. Според някои Кендъл просто е глътнала корема си, но според други е възможно топмоделът да е отслабнала в желанието си да е в крак с критерии за красота, властващи в модната индустрия.