Автор
Woman.bg

Каква си - момиче, любовница, хазяйка или кралица?

Как да съберете енергиите на Момиче, Любовница, Хазяйка и Кралица, за да постигнете всичко, за което сте мечтали? На този въпрос ще отговори новият семинар на Наталия Кобилкина, в който специален гост ще бъде Лариса Ренар.



Лариса Ренар – лъчезарна, неотразима, обаятелна жена. Тя е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, с магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създателка е на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени. Книгите й са издадени в над половин милион екземпляра. Двигател на големия успех на Ренар се оказва реплика, която чува от своя преуспял съпруг: „Скъпа, ти си вече на 34, а аз едва на 42?“ Тези думи променят живота й. Тя започва да търси отговор на въпроса: „Защо на 34 години, омъжена отдавна и с 2 деца, да се чувствам стара и безполезна? И какво да правя, когато мъжът ми е обкръжен от 20-годишни красавици, готови на всичко, само за да заемат моето място, когато усещам, че светът се променя, а аз – не?“ И взема категоричното решение: „Налага се да се променя!“ Но разбира, че, за да продължи напред и да се развива, са й необходими нови познания.“ Предприема пътувания в много страни и вече е натрупала сбор от редица полезни практики накуп, които предлага на българската публика.


Наталия Кобилкина
е родена в семейството на потомствени лекари. От малка забелязва, че повечето човешки проблеми, включително и болести, се появяват от нарушените отношения: със самия себе си, със семейството или ако човек нарушава духовните закони на Вселената. Затова иска да стане психолог - за да помага на хората. Преподава вече близо 15 години и е водила курсове в 9 различни държавави. За това време през нейните обучения са минали повече от 3000 човека и голяма част от тях имат позитивни промени в техния живот.

Преди 2 години Лариса и Наталия правят общ семинар в НДК. „Хората до днес ми пишат имейли и ми казват, че след този семинар сякаш им се е случило чудо - каквото си пожелаха там, всичко им се е сбъднало. Много от тях забременяха, а преди не им се получавало с години, други си намериха работа, трети срещнаха мъжа на своите мечти и се ожениха... Никой в България не организира такива големи ивенти и се радвам, че с Лариса сме две рускини, които правят това за българските жени“, споделя Наталия. На 16 юни 2018 година предстои втори такъв семинар.
Всеки, който желае, може да се запише тук. А ние поканихме Наталия да ни разкаже малко повече за семинара и да отговори на вашите въпроси. Така че помислете какво искате да попитате Кобилкина, защото ще имате възможност да го направите в реално време. Датата и часа вече са известни - следващия петък точно в 18.00 ч.