Автор
Антония Михайлова

Какъв тип жена си според формата на гърдите?

Знаете ли, че формата на бюста може да ни разкрие характера на жената. Гадаенето по женските гърди дори e прераснало в цяла наука, наречена стерномантия, която възниква в Испания през 18-и век.

Според нея съществуват 7 основни типа женски гърди. Вижте теста по-долу и определете какъв е вашият характер според формата и обема им:

1. Кръгли гърди


Един от редките типове, които се смятат за най-привлекателни. Неслучайно това е и най-предпочитаната от пластичните хирурзи форма на бюста. Притежателките им обикновено обичат да бъдат глезени от мъжете си, уверени са, амбициозни и ориентирани към кариера. Тези дами никога няма да търпят измамници. В отношенията към интимната си половинка са верни. Лесно раними са, когато някой накърни егото им. Не прощават лесно. Твърде много уважават себе си и при най-малкото прегрешение на партньора си спрямо тях са склонни да му посочат пътя към вратата.

2. Конусовидни гърди


Дамите с тази форма гърди са чистосърдечни, искрени и забавни. Те са активни, с изявени предпочитания към мъжките спортни дисциплини. Сред любимите им хобита са катерене, пешеходен туризъм, каяк. Тези момичета винаги са център на мъжкото внимание. Страхотни приятели и доверители, те са наясно с всички чувства на другите. Умеят да бъдат дискретни и обичат да помагат. Верни са в любовта, а когато станата майки, семейството и децата им се превръщат в целия им свят.

3. Широки гърди


Притежателките на тази форма женски гърди обикновено са много искрени и отворени към света. Те са чужди на интриги и клюки, държат на човешкото достойнство и винаги са склонни да подкрепят тези, които се нуждаят от помощ, понякога дори и в ущърб на собствените си интереси. Често пъти са обвинявани заради прекалената си откровеност, въпреки че най-малкото нещо, което искат, е да наранят някого с думите си. Честността е част от тяхната природа.

4. Капковидни гърди


Обикновено такава форма на гърдите говори за повишена емоционалност и чувствителност. Момичетата с гърди с форма на капка са склонни да преувеличават мащаба на проблемите, притесняват се за дреболии и обикновено са изключително сантиментални. Мечтаят за очарователния принц на бял кон, донякъде идеализират партньора и са много чувствителни към всякакви неуспехи. Изключително романтични в любовта, те са и верни съпруги и грижовни майки.

5. Малки гърди


Няма ситуация, която да доведе този тип дами до отчаяние. Жените с малки гърди винаги са изпълнени с енергия, оптимизъм, но често пъти истинските им чувства са умело скрити от любопитните погледи. Тя може да плаче у дома си, заровила лице във възглавницата си, но никога няма да покаже мъката си на публично място. Така е и в социалния си живот - има стотици приятели, с които може да се забавлява, но близките й приятели, на които може да довери цялата си болка или радост, се броят на пръстите на едната й ръка.

6. Асиметрични гърди


Емоционални люлки – това е типично състояние за тези жени. Те непрекъснато лавират между двете крайни точки между тъгата и радостта. Настроението им се мени като времето и морето. Промяната в душевното им състояние дори може да се прояви изведнъж, най-неочаквано и без видима причина. Този тип момичета обаче могат да се похвалят със склонността си към великолепни креативни идеи. Те са творчески натури и често пъти имат нестандартни и находчиви хрумки. Имат интересен и необичаен подход към решаването на проблемите.

7. Тежки гърди


Дамата с този тип форма е перфектната домакиня. Тя е винаги готова да се погрижи за всеки, който се нуждае от нейната помощ. Те са изключително щедри, състрадателни и отзивчиви личности. Ще те изслушат и ще направят всичко по силите си, за да те окуражат или вдъхновят. Тези жени стават изключителни майки и великолепни съпруги. Обичат домашния уют, кулинарията и дават всичко от себе си, за да правят любимите си хора щастливи.

Четете още: Какъв тип жена сте според Кама Сутра?