Автор
Цвета Герчева

Как да се държим с мъжа си като с куче по време на Световното

Чакат ме тежки дни. Викове, крясъци и мъж, който не се отлепя от телевизора... Ако и ти си мислиш точно това за следващия месец, когато всички мачовци ще са като зомбирани от Световното по футбол, то ние имаме няколко идеи как да преживееш тези тежки за всяка жена времена.

Най-добрият начин да преодолееш страстите е просто да започнеш да се държиш с него като с кученце. Ето и трите най-важни правила, които ще ти помогнат да преживееш успешно поредното Световно, ако мъжът ти е футболен маниак:

Приготви му наградки

Общото между мъжете (особено по време на Световно по футбол) и кучетата е, че обичат наградки и харесват умението ти да ги оставяш на мира. Така че - за да имаш хармоничен месец (момичета, просто трябва да издържим до 14 юли, няма начин) приготви си вкусни наградки.

"Скъпи, аз излизам, оставила съм ти цял склад с бира и вкусотии, забавлявайте се с момчетата!" Това е репликата, за която всеки мъж мечтае. И не забравяй чипса за нищо на света.

След това той ще е навит да изпълни всяка твоя команда.

Не му говори много

Ако обаясните на едно куче нещо от рода на това как днес сте била на маникюр, момичето ви е порязало кожичките, после ви се е обадила Мила и ви е поканила на женско море, но вие се чудите дали да отидете и всъщност май няма да е много удачно да си купите онази нова чанта, защото е много скъпа.... кучето вероятно нито ще ви разбере, нито ще ви слуша повече от 3 секунди. Е, приемете, че шансът да имате вниманието на любимия си мъж относно жизненоважните женски въпроси по време на Световното по футбол е мисия невъзможна.

С две думи - говорете му с не повече от 3 думи в минута, бавно и кратко. Може пък да ви чуе. Ама не се надявайте много, особено ако в момента гледа мач.

Заведете го в парка

Какво прави едно куче най-щастливо? Разходка в парка, разбира се. Ако вече сте убедена, че за да преживеете дните около Световното е най-добре да се държите с любимия си като с четириного - когато има мач, просто го заведете в парка.

По време на Световното първенство по футбол в парка зад музей „Земята и хората“ ще бъде създаден специален „Мондиал Камп“, на който всички фенове на най-популярната игра ще могат да гледат мачовете от Русия. (Внимание - много подходящо за жени, които не търпят мъжете им да крещят в хола!).

Теренът в парка ще предложи огромна видео стена с размер 6 на 4 метра, както и различни места за храни и напитки - тоест да - няма да готвиш! Други мили жени ще му носят бира, а освен мачовете, различни тематични вечери ще бъдат организирани в дните без футбол (което значи, че наистина ще може да го водиш всяка вечер в парка). „В момента водим разговори с много екипи, но със сигурност ще имаме кино вечер с български филми. На сцената ще се качат различни музиканти, а също така планираме събития като stand-up comedy шоу и „Пощенска кутия за приказки“, споделят от „Ивент БГ“, организатори на „Мондиал Камп“.