Втори шанс за първо впечатление няма. Най-често човек формира мнението си за другия още през първите 4 секунди. Половин минута по-късно тази нагласа започва да се затвърждава в голяма степен, а до четвъртата минута вече са ви лепнали етикет и от тук насетне нещата са предопределени.

Именно затова е важно да се представим блестящо, особено ако става дума за първа среща с желан мъж, с когото искате да посрещнете Коледа гушнати в леглото.


Няма нищо по-секси от уверената жена! Мъжете не се интересуват дали имате пачи крак, дали бръчките по лицето ви са започнали да се появяват, нито пък се разхождат със скрит сантиметър, за да проверят отговаряте ли на перфектните мерки 90-60-90. Вместо това те обръщат внимание на спокойствието ви, усмивката и чувството за хумор, стила на обличане. Истинските разбирачи гледат и някои издайнически белези, които подсказват доколко се грижите за себе си в детайли – какви са косата, ноктите, бижутата ви. Поддържаната жена е желана.

За да сте истински неустоима, има няколко лесни трика, които днес ще ви споделим.

Първо, не бъдете прекалено разголена на първа среща, това може да отблъсне мъжа срещу вас, който ще ви сметне или за прекалено агресивна и провокативна, или за прекалено лесна. Вместо това акцентирайте само на една част от тялото си, която да бъде покрита с по-малко плат – дали ще бъде деколтето, гърба или краката – решението е изцяло ваше.


Второ – не прекалявайте с парфюма и грима, заложете на по-естествен макиаж и аромат, който да не се усеща на 10 метра, преди да сте се появили.

Трето – бижутата са от огромно значение! Те издават статуса на всяка дама, стила й, ако щете дори дали е в хармония със себе си. Не си позволявайте глупостта да се „издокарате” с бижута тип Илиянци, защото те само ще ви загрозят. За да бъдете неустоима по празниците, трябва да започнете подготовката си още от сега. Дори и да сте само с едно бижу – било то пръстен, гривна, обеци или колие, важно е то да е добре изработено и от него да лъха лукс. Идеален вариант са украшенията на ЮВЕЛИР БГ. Уникалното при тях е, че може да си поръчате накит точно по ваш модел и предпочитания, които специалистите от ЮВЕЛИР БГ ще направят специално за вас. Не оставяйте тази важна задача за последния момент. Съветваме ви да изберете и поръчате своето бижу още през ноември, тъй като в ЮВЕЛИР БГ ги изработват изцяло на ръка и това отнема време. Материалите, на които залагат пък, са най-качествените на пазара, а към всяко бижу предоставят и сертификат за качество, освен гаранция.

Дали ще заложите на дръзко бижу, или пък на нежно, дали ще е с обикновен камък или с диамант, злато или платина – избирате вие. Каквото и да предпочетете от далеч ще личи, че сте ценител на красотата, на детайла, и че не се задоволявате с нищо по-малко от съвършенството. Бижутата на ЮВЕЛИР БГ са за ценителите. Тяхна производствена база може да намерите на адрес ул. Княз Борис I, 47, гр. Варна, а цялата информация е достъпна на jewelrybg.com.
Именно тези малки трикове ще ви помогнат много, за да спечелите желания мъж още от самото начало.