Автор
Woman.bg

Изберете си дърво и узнайте какви промени ви чакат през новата година

Повечето хора обичат психологически тестове. Някои си ги правят, за да се уверят в нещо, други – за да разберат нещо за себе си, а трети – за да се разсеят или да използват резултата за положителна нагласа.

Приготвихме за вас тест, базиран на психологията на цвета, който може да ви подскаже нещо ново за вас. Освен това в резултатите му ще се отразят скритите ви желания – какво точно очаквате от Новата година.



Надзърнете в нашата градина и внимателно, вслушвайки се във вътрешния си глас, си изберете едно дърво. Готови ли сте? Вече можете да прочетете резултатите.

1. Дъб

Най-вероятно сте от хората, за които чашата винаги е наполовина пълна. Животът за вас е едно голямо приключение, изпълнено с изненади.

През новата година ви очакват значими и приятни събития, защото вие сте отворени за нови впечатления и се готови за промени. Няма да ви се наложи да се чувствате сковани и ограничени от обстоятелствата. Изпълнени сте със страст за нови проекти и всяко постижение през новата година ще ви дари с приятна изненада.

2. Лиственица

Изглежда независимост е второто ви име. За вас няма сдържащи фактори, които да ви попречат да изберете своя път в живота.

Артистичните ви способности могат да повлияят значително на повишаването на доходите ви през новата година. За да постигнете успех в работата, няма да се наложи да полагате особени усилия – достатъчно ще е да сте верни на принципите и убежденията си, за да получите онова, което отдавна чакате.

3. Явор

Вероятно сте чувствителни по природа. Прекарвате повече време от други хора, мислейки за заобикалящия ви свят и за себе си.

През идната година в живота ви ще се появи човек, с когото ще изградите хармонична романтична връзка. Въпреки че сте самодостатъчни и не страдате от скука, животът ви ще стане по-ярък и изпълнен със здрав авантюризъм.

4. Елша

Най-вероятно сте практичен и уравновесен човек. Другите се чувстват уютно и комфортно с вас, защото сте здраво стъпили на земята. На вас може да се разчита.

Върпеки че по природа сте силни, понякога страдате от това, че мнозина ви смятат за мекушави и сантиментални. Заради това се сблъсквате с проблеми с противоположния пол. Именно през новата година ви очакват положителни промени в този аспект. Ще срещнете човек, който ще цени вашето добродушие, вместо да се опитва да се възползва от него.

5. Мирта

Може да се каже, че сте уверени в себе си. В живота ви всичко е под контрол, вие никога не разчитате на късмета си, само на собствените си сили.

Вие не отлагате нищо за после и изпитвате удовлетворение, само когато сте довършили задачите си. Околните усещат силата на духа ви и затова лесно се сближават с вас. Благодарение на упоритостта ви и чувството ви за отговорност през новата година ви очаква скок в кариерата, който ще е логичен резултат на положените от вас усилия.

6. Слива

Вероятно сте миролюбив и разумен човек. Обичате да прекарвате време с приятели, но не пренебрегвате и усамотението.

Понякога имате нужда да останете насаме със себе си, за да помислите за смисъла на живота и да си починете от околния свят. Въпреки че се нуждаете от лично пространство, очаква ви съдбоносен момент – ще срещнете човек, пред когото ще искате да си откриете сърцето. И няма да сбъркате.

7. Липа

Най-вероятно сте уверен в силите си аналитик, на когото може да се разчита. Чувствителността ви винаги ви помага да различите наистина важните неща.

Онези, които не са проницателни и внимателни като вас, буквално ще тласнат към вас човек, когото ще разпознаете като рядко срещан диамант. Ще срещнете личност с не по-малко изтънчен усет за стил от вас, в чийто живот културата играе също толкова важна роля.

8. Кестен

Вероятно сте мечтателни и романтични. Отказвате да приемате нещата от рационалната им страна.

За вас е по-важно какво ви подсказват чувствата ви. Отказвайки да общувате с хора, които отричат романтиката и се осланят само на разума, вие се доближавате до щастливия момент от живота си, когато ще срещнете същия мечтател като вас, който няма да ви ограничава в проявяването на различните ви емоции и чувства.

9. Върба

Вероятно сте екстраверт. Обичате да рискувате и да поемате отговорност, получавайки за това интересна работа.

Уморили сте се от рутината и чакате с нетърпение възможността да изиграете значима роля в случващите се събития. Благодарение на инициативността ви ви очакват промени, които ще ви помогнат да излезете на преден план. Вашата активност доближава момента на дългоочакваната слава.

Какво означава изборът ви:

Дървото, което сте избрали, показва как възприемате себе си и от какви промени в живота си имате нужда. Също така изборът ви може да издава тайна част от личността ви, която е скрита за вас, но очевидна за околните.