Родната моделка Глория Петкова ще става майка.

Участничката от "VIP Brother" лично съобщи радостната вест в профила си в социалната мрежа Instagram. Красавицата качи кадър, на който позира с едва забележимо коремче, но за да не остава и капка съмнение, че Глория очаква първата си рожба, тя написа под снимката краткото и ясно - "Имам новина за вас".

View post on Instagram
 

Малко след първия кадър последва и втори. На него звездната дама позира по бельо, гордо разкривайки бременното си коремче.

View post on Instagram
 

Оказва се, че Петкова е в петия месец, въпреки че фигурата й е все така стройна и не издава, че моделът скоро ще става мама. Таткото е дългогодишният приятел на Глория - Димитър. През февруари тази година в студиото на предаването "На кафе" Глория разкри пред Гала, че двамата с възлюбения скоро ще вдигнат сватба в планината.

Въпреки че бъдещият жених дълго време е живял в Ница, двойката е решила да се врече във вечна вярност в България, за да може на церемонията да присъства бабата на булката.

Припомняме ви, че Глория и Димитър се сгодиха през октомври на рождения ден на модела. Предложението за брак е било изключително романтично. Преди младежът да падне на коляно, той е изненадал любимата си със самолетна разходка над Рилските езера. Когато тя приключила и двамата се прибрали в хотелската си стая, Глория с изненада видяла, че тя е цялата обсипана с розови листенца. Изненадите обаче не свършили дотук, защото Димитър коленичил и предложил брак на любимата си.

View post on Instagram