Автор
Woman.bg

Ето каква е вашата карма според годината ви на раждане

Будистите смятат, че душата може да се преражда, а характеристика на поредното въплъщение е Мева (в превод белег или бенка).

Мева показва колко пъти сте се появявали вече на този свят и каква карма ви очаква. За да определите вашата Мева, вижте таблицата. До годината на раждането ви е посочен поредният номер на живота ви. Описанието на вашата карма можете да прочетете под таблицата.


Мева 1

Човек с неспокоен характер, песимист по природа. В повечето случаи се нагажда към ситуацията. Рядко се опитва да промени нещо. Външно е дружелюбен и открит, но вътрешно е инатливо дете. Възможно е да страда от алкохолна или наркотична зависимост. Здравето му далеч не е идеално. Често има проблеми с долната част на тялото (бъбреци, пикочен мехур, матка, гениталии).

Склонен е към резки смени на настроенията и депресии. Не е романтик, но изпитва остра нужда от любов. Напрегнатата работа не е за него. Нуждае се от спокойно планиране и размисъл. Дейността му може да бъде свързана с вода.

Мева 2

Дружелюбен човек без капка агресия. Не е амбициозен, липсва му инициативност, но е педантичен.Чудесен изпълнител, но не и лидер. Идеална възраст – 45-47 години. Обича сладко, има пълно телосложение. Сред кармичните му заболявания фигурират проблеми с гърба, кожата, червата и кръвта. В личния живот е много внимателен към партньора. Ръководи се повече от чувствата си, отколкото от мислите.

Има средни доходи. Трябва да избягва хазартните игри, защото те могат да го доведат до смърт (убийство, самоубийство, насилие). Професията му е свързана с обществеността, хората, природата или земеделието.

Мева 3

Рано съзрява. Има независим, винаги млад и оптимистичен характер. Позитивен, но много упорит и нетърпелив човек. Трудно се примирява с обстоятелствата. Най-добра възраст – между 34 и 38 години. Мисли само за днешния ден. Преживява много провали. Добре сложен, силен и деен е, но има слаби стъпала и проблеми с нервите.

Склонен е към пристрастяване, особено към наркотици. Ако стигне до зависимост, остава с нея завинаги. Импулсивен и прям човек. Парите му изтичат между пръстите. Няма никакъв усет за икономия и пестеливост. Идеални сфери на работа за него са онези, в които той може да изрази себе си – учител, оратор, писател, музикант.

Мева 4

Като цяло положителен човек, но страхлив и със слаба воля. По природа е раним и много добър. Идеална възраст – до 38 години. Слабо телосложение, голямо и високо чело. Много застрашен от заразяване с различни заболявания. Има слаба дихателна система и проблемни черва. Жените с тази карма често имат проблеми с половите органи.

Външно красив човек. Съзрява рано. Трудно му е да изгради здрава и дългогодишна връзка. Малко вероятно е да създаде семейство. Лесно може да бъде измамен и окраден. Парите и другите материални блага не се задържат дълго в ръцете му. Идеални сфери на дейност – организиране на тържества, връзки с обществеността.

Мева 5

Противоречив човек, едновременно и лош, и добър; и приличен, и развратен; и целеустремен, и мързелив. Трудните му години идват на 42-годишна възраст. Има силно развит инстинкт за самосъхранение и здраво телосложение, организмът му сам се преборва с различните болести. Предразположен е към тумори, трески, хипертония, проблеми с храносмилателната система и кръвта.

Изпитва голяма нужда от любов. Склонен е да доминира. Късметът рядко го спохожда, но загубите се преживяват лесно. Склонен е към хазартни игри, заради което може да изгуби всичко. За този човек са препоръчителни ръководните длъжности – там той ще може да се реализира на сто процента.

Мева 6

Човек с добре развита интуиция. По природа е лидер и новатор Винаги си поставя високи цели и ги следва уверено. Доволен е от себе си и изпитва огромен страх от неуспех. Идеална възраст – 40 години. Телосложение – слабо и ъгловато. Бързо се преуморява, склонен е към нервни сривове. Често го боли глава. Има проблеми с белия дроб, костите и сърцето.

В личния живот обича както да доминира, така и да се подчинява. Добре работи с пари. Бързо ги изкарва и светкавично ги харчи. Късметът го спохожда рядко. Може да стане добър търговец, учител, оратор или проповедник.

Мева 7

Не сдържа емоциите си, по природа е оптимист. Умее да убеждава хората и да говори пред публика. Чудесен манипулатор. Обижда се и се ядосва, когато не му обръщат внимание. Много внимателен към детайла. Животът му се стабилизира след 40 години. Сам не може да постигне целите си, защото му липсва настойчивост. Телосложението му е слабо, може да има проблеми с нервите, половите органи, бъбреците и стомаха.

Обожава свободата. Избира си партньор много старателно. Чудесен юрист или финансист.

Мева 8


Много упорит и самоуверен човек. Ако има някакви възгледи, трудно ще ги промени. Консервативен, често натрапва мнението си на другите. Изглежда много спокоен, вътрешно е силен. По природа е вълк с висока самооценка. Телосложение – едро и яко. Възможно е да страда от атеросклероза, хипохондрия, заболявания на гръбнака и нервни заболявания.

В личния живот трупа безразборни връзки, но се успокоява, щом създаде семейство. Постига успех доста рано, много е зависим от парите. В работата предпочита стабилността и надеждността.

Мева 9

Много чувствен и емоционален човек. Води бурен, но безсмислен живот. Нетърпелив и импулсивен е. Склонен е да критикува всичко наоколо си. Има твърде високи очаквания за околните. Сменя партньорите като носни кърпички. По природа е идеалист, който презира материалните блага. От средна възраст тръгва към спад във всички сфери. Силен и гъвкав човек със средно телосложение. Често страда от сърдечни заболявания, може да има проблеми с очите и нервите, да страда от безсъние.

Умее да прелъстява от пръв поглед. Няма много късмет. Има средни доходи. Нуждае се от средства, но му липсва настойчивост. Най-вероятно работи в сферата на дипломацията, актьорското майсторство или изкуствата.

автор: Ива Петрова