Автор
Woman.bg

Една от тези дами е майка на 7 деца. Можете ли да познаете коя?

Без задръжки можем да наречем Джесика Енслоу истинско чудо. Тя е на 43 години, майка е на 7 деца и изглежда абсолютно изумително.

Джесика е от Юта, където живее и до днес и ражда първотo си дете през 1994 г., когато е на 19. Съвсем скоро тя отново забременява и през 1996 г. вече има второ детенце. През следващите 19 години тя увеличава децата си с още 5 от двама различни съпрузи. Най-мъничкото е родено през 2013 г.

View post on Instagram
 


Въпреки че е родила и отгледала 7 деца, Джесика споделя, че в момента е в много по-добра форма отпреди да има наследници. Когато пуска снимки в своя профил в Instagram, заедно с най-голямата си дъщеря Алиса, която е на 22 г., повечето й последователи смятат, че двете са сестри.

Голяма част от онлайн почитателите й имат само един въпрос към нея: Kак успява да изглежда по този невероятен начин?

Джесика е напълно откровена, признавайки им, че при първата си бременност бързо е наддала килограми, без да си даде сметка, че няма да може да ги свали веднага след това.

„Прибрах се от болницата и веднага си сложих дънките отпреди бременносtта, за да осъзная, че мога да ги вдигна само до средата на бедрата“, разкри тя.

„Тогава ме хвана доста страх и наистина се депресирах“, допълва Джесика.

Оказва се, че тя всъщност е започнала пълната си промяна едва миналата година и споделя, че дължи голяма част от нея на подкрепата на мъжа и децата си.

View post on Instagram
 


„Преди непрекъснато ядях течен шоколад, слагах го на филийка и върху бананите си. Това започна силно да се отразява на фигурата ми и накрая се наложи да променя навиците си“, разкрива тя.

Към днешна дата Джесика посещава фитнеса по три пъти на седмица, докато децата й са на училище, а освен това всеки понеделник става по-рано, за да може да прави кардио упражнения.

„Винаги съм казвала „Направи това, което можеш“. Следвайте стриктно целите си и бъдете гъвкави в постигането им!“

Джесика разкрива, че се е самотренирала да спре да яде преди напълно да се е заситила и да се храни осъзнато, тоест без разсейване от странични фактори.

Тя стриктно следи да приема достатъчно протеини на всяко хранене, обожава овесени ядки, плодове и пълнозърнест хляб.

Освен това многодетната майка се стреми да не прави междинни похапвания и ако се нуждае от нещо допълнително между храненията, залага на здравословно като протеинов чипс.

Тя разкрива още, че в нейния режим няма дни, в които да си позволява забранени храни, защото метаболизмът й просто не можел да се справи добре с бургер, пържени картофи, млечен шейк или пък калоричен десерт“.

Посланието, с което ние останахме от преживяванията на Джесика, е: Никога не е късно за промяна, стига да бъдеш стриктен и да следваш целите си безотказно.

А вие какво ще кажете?