Автор
Кристина Кирова

Една любов на 20 години - Уил и Джейда Смит

Една от най-очарователните и вдъхновяващи звездни двойки, Уил Смит и Джейда Пинкет, отпразнуваха 20 години, откакто са законни съпруг и съпруга. За да отбележи празника, 49-годишният актьор сподели трогателна публикация в Инстаграм, придружена от снимка от сватбата им. Уил издаде и тайната, която крепи брака им вече цели две десетилетия.

„Любовта е като отглеждаш градина. Аз се научих да ти помагам, за да разцъфнеш и да станеш това, което ТИ искаш, това за което си родена, а не това, от което моето его се нуждае да бъдеш. Любовта е да даваш. Любовта е свобода. Честита годишнина, Кралице моя!“, написа под снимката Смит.

Уил и Джейда се срещат за първи път през 1994 г., когато тя се явява на прослушване за ролята на гаджето на Смит в сериала „Свежият принц от Бел Еър“. Въпреки че не получава ролята, Джейда бързо става интимна приятелка на актьора в реалния живот. След тригодишна връзка двамата сключват брак навръх Нова година през 1997 г.

View post on Instagram
 


Преди да срещне Джейда, Уил Смит има един неуспешен брак зад гърба си с Шери Зампино. Двамата имат син, който носи името Трей Смит. Младият наследник също се изявява като артист, а в момента се радва на цели 90 000 последователи в Инстаграм. Уил и Шери първоначално имат красива и хармонична връзка, която през 1992 г. прераства в брак, но само три години по-късно той вече е в историята.

Съвсем малко след това Смит се влюбва лудо в Джейда Пинкет и малко след като тя вече става г-жа Смит, ражда сина им Джейдън през 1998 г. и дъщеря им, Уилоу, през 2000 г. Несъмнено любовта им е красива, здрава и вдъхновяваща и влиза в класациите за най-дългите връзки в Холивуд, които успяха да издържат теста на времето. Благодарение на двойки като тази все още вярваме в истинската любов.



Разбира се, през годините медиите неведнъж ги „разделяха“ със слухове, че Джейда и Уил се развеждат, но сякаш любовта им е по-силна от всичко, дори и от влиятелната намеса на медиите. През 2015 г. таблоидът „Radar Online” съобщи, че двамата са решили да прекратят отношенията си, сключвайки сделка за 240 млн. долара. Двойката категорично отрече това да е истина, а Смит публикува в профила си във Фейсбук:

„Ако някой ден реша да се разделя с моята кралица, заклевам се ще ви кажа аз“.

Миналото лято Джейда Пинкет Смит сподели, че връзката й с Уил продължава да е в своя апогей вече почти 20 години и сподели защо е така:



„Мисля, че между нас има изумителна химия на много нива. Обожаваме да се смеем и да се забавляваме заедно. Научаваме много един от друг и просто се обичаме. Прекарваме си добре заедно и мисля, че това е тайната за дългата ни любов“, разкри Джейда.

Щастливата семейна дама споделя още, че ключът към успешния им брак и здравата и връзка се крие в огромното доверие, което имат помежду си.

„Знам, че Уил е честен и почтен мъж. Вярвам в това и му давам цялата свобода на света. Докато той е сигурен в себе си и съвестта му е чиста, аз ще съм до него и всичко ще е наред“, споделя Джейда.

Четете още: Можете ли да откриете фотошоп гафа от коледната картичка на Кейт и Уилям?