Автор
Woman.bg

Двойките, които ту се събираха, ту се разделяха

Някои късметлии успяват да намерят човека, с които да живеят в хармония до края на дните си. Но други нямат това щастие и преминават през няколко раздели, докато открият своята половинка.

В нередки случаи обаче любовта се оказва по-силна от трудностите и различията и влюбените души съумяват да намерят път един към друг.

Това красноречиво потвърждават звездните двойки, към които обръщаме поглед днес. След няколко раздели те най-накрая се събраха окончателно и доказаха, че за истинските чувства не съществуват непреодолими пречки.

Кейт Мидълтън и принц Уилям

Кейт и Уилям се запознават през 2001 г. в университета "Сейнт Андрюс" в Шотландия. Там младата дама учи История на изкуството, а принцът следва магистратура. В началото отношенията на двойката не са безоблачни и дори се стига до раздяла. Те обаче остават трудностите зад гърба си и днес са заедно, горди родители на две дечица и чакат трето.



Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк


Двамата си разменят номерата след светско парти и започват да излизат през 2007-а година. Точно, когато всички си мислят, че звездите са перфектната двойка, те се разделят. Годината е 2011-а, но раздялата е временна и само няколко месеца по-късно Джесика и Джъстин отново са заедно и дори минават под венчилото.



Пинк и Кари Харт

През 2001, Пинк се запознава с професионалния мотоциклетист Кари Харт. Двамата започват пламенна връзка, а през 2005 на плаж в Коста Рика се вричат и във вечна вярност. След месеци спекулации за развод през 2008-а певицата потвърждава, че с мъжа вече не са заедно чрез песента „So What?“.

През 2009-а звездите отново се събират, а на 2 юни 2011 г. Пинк ражда първото им дете, дъщеря им Уилол.



Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт

Двамата се запознават на снимачната площадка през 2009-а година. Бързо си допадат и срещите извън професионалните ангажименти започват да стават ежедневие.

Неусетно знаменитостите се превръщат в новата звездна двойка. Те са видимо влюбени, но и скандалите помежду им не са изключение. Именно поради сблъсъка на два силни темперамента двамата се разделят и събират на няколко пъти. Това не пречи на Майли да приеме предложението за брак на Лиъм през 2012 г.

Майли и Лиъм се разделят уж окончателно през 2013, което предизвиква истинска метаморфоза във визията и поведението на Сайръс. От добро момиче тя се превръща в жена, непрестанно търсеща сензации. И точно когато си мислихме, че всичко между звездите е минало, те ни изненадаха с решението си да се съберат отново. И ако трябва да се вярва на американските медии дори са и сгодени.



Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

Актрисата се запознава с 13 години по-големия от нея Брайън през 2004 г. Двамата се сгодяват през 2006 г.

Разделят се през 2009-а, но само за да се съберат няколко месеца по-късно и да се оженят. През 2015-а Меган подаде документи за развод, в който изтъкна като причина "непреодолими различия". Няма и година по-късно Фокс се отказа от решението си и в момента е в очакване на трето дете от Брайън Остин Грийн.