В средата на месец март едно разтърсващо събитие доведе до съдбовни промени в живота на две млади и талантливи момичета. Това са певицата Дивна и моделът Кристин Илиева. Те са приятелки от деца и често пътуват заедно заради ангажименти из страната. Но на пътя винаги има рискове, особено когато шофьорът взима смели решения, които понякога могат да се окажат дори фатални. Дивна управлява автомобила си, а до нея е Кристин. По време на пътуването между Русе и София двете катастрофират жестоко. Певицата е физически невредима, но моделът има множество счупвания и натъртвания, разминава се на косъм от смъртта.

Възстановяването на Кристин все още продължава, за щастие вече може да ходи, макар и трудно. Дивна от своя страна се скри от погледите на феновете си, според нейни близки тя не излиза от вкъщи. Вината, която изпитвала, е причина за дълбоката депресия, в която е изпаднала. Певицата дори мислела да сложи на край на обещаващата си кариера. Преди време тя била посетила приятелката, но Кристин неведнъж е намеквала в социалните мрежи, че й е простила, но едва ли ще бъдат толкова близки след жестокия инцидент.

View post on Instagram
 

Изглежда, че Илиева вече е в добро състояние. Последователите й в Инстаграм могат да видят всеки напредък от възстановяването й. Наскоро тя публикува няколко снимки как захвърля патериците, а също и видео, на което се вихри под звуците на "Антилопа" в колата на своя приятелка, този път на задната седалка.

View post on Instagram