Автор
Woman.bg

Да надникнем в спалнята на Слънчев бряг: Няма такова щуро лято

Парти сезонът за лято 2017 г. вече официално е открит. Над 2 500 човека чакаха чинно на опашка, за да отпразнуват официалното начало на летния сезон, което бе дадено не от кого да е, а от един мъж, който обича да рискува, харесва качествените жени и питиетата и често се отдава на рискови пътешествия. Разбира се – капитан Джак Спароу. И макар в отсъствието на Джони Деп, култовият Bedroom beach този уикенд приличаше на истински декор от холивудска продукция.

А красивите жени не бяха част от сценографията, защото разхождаха перфектни тела между простосмъртните мъже с една неподправена жестокост - такава, каквато можеш да усетиш само, ако си посрещал изгрева на плажа пред Bedroom.


Всъщност, да надникнеш в спалнята ( Bedroom от англ.) на Слънчев бряг не е никак лека задача. Напук на всички, които с лека завист твърдят, че „това не е за мен“, екипът на Woman.bg се впусна в смело обследване на терен. Решихме да проверим как се случват емоциите тук и защо стотици гости с нетърпение очакваха старта на грандиозното шоу. В търсене на отговорите можем да заключим обективно, че просто никъде на Балканите няма подобно парти, че (как да не го признаем) екипът на клуба бая е поработил, за да може да покаже подобно шоу и че... май зад кулисите на една такава парти империя цари желязна дисциплина.

И няма как да е иначе, когато трябва да си на ниво 24 часа, да предлагаш от суши и темпура до шампанско и да искаш да правиш бизнес, без да намесваш чалгата – и като музика, и като стил на живот.


И за да накараш гостите да се чувстват като в Миконос или Марбея, където партито на плажа започва още от обяд, трябва да имаш не просто ноу хау и концепция. Не е и до опит. За 10 години Bedroom показаха, че могат повече. Че емоциите, макар да не фигурират в менюто, са най-важната стока, която един клуб може да продава. И признаваме – тук усещането за едно мега щуро лято е повече от осезаемо.


Първият уикенд на юни стартира под мотото на един секретен код: "Пирати", а сцената на клуба се превърна в истински разбойнически кораб. Разбира се, сирени не липсваха, но тези, които екипът ни видя, все пак бяха от благосклонните.


Втората вечер от култовото откриване беше не по-малко впечатляваща - красивите момичета на Bedroom Ladies излязоха на сцената с авангардни костюми на пеперуди и представиха тематично шоу тип Виктория Сикрет. #WeOwnTheNight


Огромна лед стена, много светлинни и визуални ефекти подчертаха усещането да си част от нещо феноменално. DJ-те, които миксираха зад пулта и придаваха ритъм на тази ексцентрична нощна еуфория бяха Dj Dimo & Vasco C.


Сред известните личности, които присъстваха на светското събитие бяха Мария Илиева, Криско, Люси Дяковска, „Мис Плеймейт“ 2017 Маги Бадер, Преслава, бизнесменът Христо Сираков, актрисата Илиана Лазарова, Борислав Комсийски от ВИП Брадър, моделката Велина Узунова и много други представители на шоу и бизнес елита на страната.
Лятото предстои.

Да излезем на лов за емоции!