Бившата жена на Тръмп: Аз съм истинската първа дама

10 октомври 2017 | 13:35
видяна 7220
коментари 2

Официално първа дама на САЩ е Мелания, но първата съпруга на президента Доланд Тръмп – Ивана, е на различно мнение.

Преди броени дни Ивана бе гост в предаването на CBS "Sunday Morning" и говори за новата си книга, в която разкрива какво е да живееш с Тръмп и да възпитаваш и отглеждаш децата му. Запитана защо обаче никъде не споменава Марла Мейпъл – втората съпруга на Доналд, заради която Ивана и той се развеждат, русокосата дама категорично отговаря, че тя не заслужава да се говори за нея и дори я определя като момиче за развлечение.

"Не говоря за нея. Тя нищо не е постигнала в живота си", без притеснения заяви Ивана.

Тя също така сподели, че за разлика от Марла с Мелания са в доста по-добри отношения, просто защото "едната (Марла) е никоя, а другата (Мелания) е първа дама".

 Няколко дни по-късно обаче Ивана бе на съвсем различно мнение и определи себе си като истинската първа дама.

В телевизионно интервю тя сподели, че веднъж на две седмици се чува с бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом, но избягва да се обажда там заради Мелания.

"Не искам да му звъня там, не искам да предизвиквам ревност. Но всъщност аз съм първата съпруга на Донлад и съответно съм първата дама", шеговито заяви бившата половинка на президента.

Чувството ѝ за хумор обаче не бе оценено от настоящата съпруга на Тръмп и думите на Ивана веднага бяха коментирани от говорителката на Мелания - Стефани Гришъм. И то по начин, който ясно показа, че родената в Словения красавица не е останала доволна от чутото.

"Г-жа Тръмп е превърна Белия дом в дом за Барън и президента. На нея ѝ харесва да живее във Вашингтон и се радва на ролята си на първа дама на Съединените щати. Тя използва титлата си, за да помага на деца, а не да продава книги. Истината е, че изказването на тази бивша е напълно лишено от смисъл и представлява единствено опит за привличане на вниманието и вдигане на медиен шум", бе позицията на Гришъм.

Коментари

2
  10 октомври 2017 | 23:24 отговор
 

Словакия и Словения са две различни държави. Направете си проучването, преди да пишете наизуст.

 
 
13 октомври 2017 | 11:04

Много правилно е написано Мелания е СЛОВЕНКА от Словения бивша Югославска република.

1
  10 октомври 2017 | 17:43 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени