Виктория Бекъм спечели уважение и име в света на дизайнерите, но работата ѝ далеч не е толкова доходоносна, въпреки безкрайните ѝ усилия и неуморен труд.

През последната година бившата спайска е получила заплата от собствения си бранд за дрехи в размер на 750 000 британски лири. Съпругът ѝ обаче е изкарал 7.5 млн. британски лири от своята марка „Brand Beckham”. Бърза сметка показва, че това се пада по чиста печалба от 20 548 британски лири на ден.



Общото състояние на светското семейство възлиза на 210 млн. британски лири. То расте стремглаво, благодарение на дизайнерския бизнес на Вики (по-миналата година звездата е изкарала 1.7 млн. от него) и на безкрайните рекламни договори и кампании на Дейвид.

Четете още: Виктория Бекъм стана посланик на ООН

Той се занимава с линията си бельо, която излиза в партньорство с марката H&M, изкара парфюм, рекламира уиски, хотел в Лас Вегас и е посланик на марките Sainsbury и Jaguar.

Неотдавна Дейвид сподели, че обмисля и оттегляне от „моделството”.



„Остарява. Не съм много сигурен, че хората искат да ме гледат по бельо вече. Тялото ми все още изглежда добре, но е въпрос на време някои да възкликнат „Наистина ли? Отново?”. На 39 години съм и имам четири деца. Не мисля, че хората се чувстват добре с разголените ми снимки вече”, каза Дейвид.

Четете още: Виктория Бекъм пази роклята от първата си среща с Дейвид