От няколко седмици насам сензацията на поп музиката Ариана Гранде се носи безметежно на крилете на любовта. Съвсем наскоро медиите разкриха, че тя има връзка с телевизионния водещ Пийт Дейвидсън и е повече от щастлива. Двамата влюбени очевидно са толкова обсебени от страстта помежду им, че не желаят да чакат повече и вече са се сгодили. Ариана дори показа годежния пръстен, който краси ръката й.

Близки на двойката разкриват, че Гранде и Дейвидсън не бързат толкова да си кажат заветното "Да", но пък са сигурни, че ще остареят заедно. Те не крият силната си любов, както виждаме от профилите им в Инстаграм.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Новината за годежа не е потвърдена официално от двойката, но очевидно отношенията им са сериозни. Двамата се познават още от 2016 г., когато певицата е гост в шоуто, на което Дейвид е водещ, но очевидно любовта им е трябвало да почака. Малко преди да обяви връзката си с комедианта, Ариана сложи край на отношенията си с рапъра Мак Милър, които тя самата определя като токсични.

Звездната чаровница очевидно е оставила мрачното любовно минало зад гърба си и днес гледа напред и то с годежен пръстен на безименния пръст на лявата си ръка. Певицата не е потвърдила официално, че бижуто й е подарък от новия мъж в живота й, но западните медии са сигурни, че големият диамантен пръстен е годежен. Според тях Ариана и Пийт са се сгодили преди около седмица.

View post on Instagram