Този петък на събитието по връчването на наградите "Сезар" в Париж видяхме за първи път коремчето на бременната с близнаци Амал Клуни.

Джордж стъпваше гордо по червения килим, държейки ръката на своята любима, а тя сияеше в прекрасна дълга бяла рокля, завършваща със сиви и черни пера, дело на Версаче.

Очарователният актьор бе отличен с почетна награда, а в благодарственото си слово той призова за защита на свободата в САЩ. Клуни бе обявен от френската киноакадемия за "Най-харизматичният артист на своето поколение".



Двойката неотдавна сподели, че очакват не едно, а цели две бебета и че близнаците ще бъдат момче и момиче. По всичко личи, че семейство Клуни са безкрайно щастливи, а Амал дори и бременна поддържа чудесна форма, която подчерта с прилепналата по тялото рокля. Преди няколко седмици медиите засякоха бъдещата майка на летище, но тогава тя умело прикриваше симпатичното си коремче.

Амал Клуни предизвика истински фурор в медийното пространство, тъй като с нетърпение очаквахме да видим наедрялото й коремче, но с още по-голямо нетърпение очакваме и момента, в който наследниците на двойката ще се появят на бял свят. Очаква се красивата дама да роди в средата на лятото.