Предполагали ли сте някога колко много говори за връзката между двама души сватбата им и приготовленията за нея? Ние се замислихме над този въпрос и решихме да проверим какво казват сватбените агенти по темата. Много от тях могат да предскажат дали бракът между двама души ще просъществува или по-скоро ще се провали. Ето кои са признаците, че ще се случи второто:

1.Ако се оженят твърде скоро след запознанството си

Когато избираме да прекараме живота си с някого и да се обвържем сериозно, първо трябва наистина много добре да познаваме този човек. Според повечето случаи би било трудно един брак да бъде успешен, ако съпрузите се познават от кратко време. Любовта често ни заслепява и виждаме неща, които не ни харесват в другия дълго време, след като сме започнали връзката си. Затова изобщо не е хубаво да се бърза със сериозна стъпка като брака.



2.Ако младоженецът не се съобрази с молбите на булката

Например, ако той все пак я замери с парчето от сватбената торта в лицето, както се случва по много такива събития, а тя изрично го е помолила да не го прави. Подобно неразбирателство може да прерасне в нещо много по-голямо с времето.

3.Ако бъдещите съпрузи не се вълнуват еднакво за Големия ден

Съвсем естествено е дамата да е много по-развълнувана от предстоящото събитие. Все пак, всяко малко момиченце си мечтае да бъде в красива бяла рокля един ден, когато порасне и срещне мъжа на мечтите си. Но ако дни преди сватбата не настъпи голямо вълнение и в бъдещия младоженец, значи може би решението, което тези двама души са взели, е грешно. Вероятно любовта няма да се задържи дълго при тях.

4.Когато и двамата са фокусирани единствено върху себе си

Ако булката или младоженецът отделя внимание единствено на себе си и не се замисля за другия, то тогава този съюз може и да не приключи добре. Истинската любов не е съпроводена от егоизъм, а сватбата трябва да е голямо и значимо събитие и за двете страни. Когато двамата влюбени позират старателно за снимките, но всъщност не си обръщат много внимание през останалото време, то тогава тръпката между тях може би е изчезнала.



5.Ако сватбата не е по джоба на двойката

Започвайки семейния живот с дългове и сложна финансова ситуация, рисковете за бъдещето на двойката са огромни.

6.Когато единият взима решения за сватбата зад гърба на другия

Огромен червен флаг! Ако между бъдещите съпрузи не съществува съобразителност и грижа, то бракът им е обречен. Всеки трябва да умее да прави компромиси, а действията зад гърба на другия говорят за проява на подлост, която никой не би простил лесно.

7.Когато съпрузите не стигат до консенсус

Липсата на съгласие и нежеланието за компромис при двама души говори за незачитането между тях. Проявата на неуважение е един от големите признаци за скоро задаваща се раздяла.

Четете още: Анджелина се влюби в младия Брад Пит