Автор
Woman.bg

5 фрапиращи истории, довели до сватбен провал

Големият ден дойде - днес е сватбата на Хари и Меган. Следват няколко любопитни истории на двойки, сблъскали се с особено драматично-комични ситуации, довели да крах навръх сватбения им ден. Истории, някои от които ще ви възмутят и шокират, а други – ще ви развеселят.

1. В първата история ще ви разкажем за Елена и нейната ревнива майка.
Точно на сватбеното тържество, когато родителката трябвало да изнесе реч пред гостите и да пожелае на младоженците дълъг и щастлив съвместен живот, вместо това тя изпуснала нервите си. Какво всъщност се случило? Разстроена от факта, че като майка на булката, не получила никакви подаръци от гостите, тя решила да си го изкара на всички, присъстващи в ресторанта. След като изразила публично възмущението си от този факт, ядосана, тя грабнала тортата и я запратила с пълна сила към земята. Е, за съжаление сватбеното тържество било прекратено, но пък за сметка на това, две седмици по-късно, младоженците отново се врекли във вярност, но... този път без присъствието на родителите на булката.

2. Втората ни история е за двама души, влюбени един в друг още от ученическите си години. Тя е еврейка и вегетарианка, той – католик и месоядец. Въпреки че двамата се познавали от години, никога между тях не е имало спорове на религиозна или каквато и да било друга основа. Отношенията им били прекрасни и безметежни, докато сватбеният ден не поставил край на всичко това. Докато двамата си хапвали от празничните порции, младоженецът забелязал, че в тях липсвало месо. Само си представете реакцията му, след като любимата му отговорила, че при поръчката на менюто, по навик, пропуснала да посочи продукт от графата с месни блюда. Разгорелият се спор, между двамата прераснал в лют скандал, който дори стигнал и до размяната на обиди на религиозна почва. Засрамени от ситуацията, младоженците отменили сватбата. Тази именно история поставила и край на бъдещите им взаимоотношения.

3. В третата ни история, уви, отново са замесени Техни величества родителите. Този път - от страна на младоженеца. Когато дошло ред двамата да изкажат своите поздравления към младоженците, вместо пожелания за дълъг и щастлив семеен живот, те започнали да критикуват сина си най-безапелационно пред всички поканени гости. По време на изказванията си те дори го обвинили за това, че е станал причина за жестока катастрофа, заради която в момента в болницата лежи човек в кома. Само си представете шока, ужаса и срама, които се изписали в очите на нещастния жених, след като такива жестоки думи дошли не от когото и да било, а от устата на собствените му родители. При това на връх сватбения му ден.

4. Четвъртата ни кратка история разказва за младоженец, който още на сватбата си се похвалил на приятелите си, че най-сетне е извадил голям успех и е... намерил това, което винаги е търсел – лична готвачка, перачка и миячка. Дали го е казал под формата на шега, или напълно сериозно, можем само да гадаем. Сигурни сме обаче в едно – след като научила от най-близката си приятелка какви ги е плямпотил зад нейния гръб, и то в самия ден на сватбата, и се е уверила лично в правотата им, тя скорострелно подала молба за развод.

5. Ето това вече е провал, грандиозен и шокиращ провал, навярно дошъл точно навреме – не знаем за жениха ли, за невестата ли. За добро или за зло, бъдещият съпруг решил да признае на избраницата си, при това точно на сватбената вечеря (вероятно под въздействието на опияняващите течности от трапезата), че преди да се влюби в нея, е имал бурна любовна афера със собствената й сестра.

Четете още: Сватбени фотографии, които ще ви разплачат от смях (снимки)