Въпросът какви дами предпочитат кавалерите е стар като света. В тази статия ще ви разкажем какви качества силният пол намира за най-привлекателни в днешно време.

Няма универсална тайна на красотата – различните мъже харесват различни жени и това е прекрасно. Въпреки това всички дами имат общи черти, благодарение на които можем да разграничим 10 основни типа привлекателност. Експериментирайте с тях, за да привлечете партньора на мечтите си!

1. Жената-дете

Мъжете обичат да бъдат силни и да се грижат за деца. Какво по-сладко може да има от образа на вечното наивно момиченце, за което животът е игра, а мъжът е бащинска фигура с непоклатим авторитет? С този вариант не можете да не отбележите успех – само че не прекалявайте, защото понякога мъжете предпочитат да имат до себе си зряла жена, макар и отличаваща се с детински чар и характер.

2. Жената-загадка

Мъжете харесват загадъчни жени, защото им е интересно да откриват постоянно по нещо ново в онази, която уж познават като петте си пръста. Запазете си като актив няколко тайни! Само че не прекалявайте с тайнствеността, защото някои ревнивци могат да си представят съвсем конкретна причина за потайността ви и това ще съсипе връзката ви.

3. Жената-нимфоманка

Повечето мъже не могат да живеят без секс – затова хлътват до уши по жени, които обичат секса не по-малко от тях. Дамите обикновено предпочитат да не афишират страстната си природа и затова мъжете често разбират какъв късмет са извадили чак в спалнята. Може няколко уместни намека или смели вица да привлекат вниманието към тази ваша особеност и да ви направят неотразима.

4. Свенливката

Други мъже пък предпочитат плахи и невинни момичета. Ако и вие спадате към тази категория, не се срамувайте от това – днешно време невинността е по-ценена от всякога. Дори може да ви направи богати! Наскоро хубавицата Александра Кефрен от Румъния продаде девствеността си на търг за 2.3 млн. евро. Десетки момичета по цял свят го правят, като много от тях после се подлагат на процедура за възстановяване на химена.

5. Активната жена

Днешно време дамите се стараят да бъдат максимално активни – и това доста допада на мъжете. Разбира се все още не е съвсем привично жената първа да ти поиска телефона, да се обади, да те покани на вечеря… Но на много мъже им харесва да не се напрягат излишно и да приемат пасивно женското ухажване. Впоследствие толкова свикват с тази благодат, че не могат да си представят живота без активна партньорка.

6. Лошото момиче

Този образ е ефективен само в спалнята. Във всички останали ситуации мъжете отбягват лошите момичета. Предпочитат да ги гледат на кино или да си имат работа с тях само от време на време, когато изпитват тестостеронен бум и търсят вълнуващо приключение.

7. Самоуверената жена

Този тип дами привлича мъжете, защото на господата им е приятно да имат до себе си човек, на когото да могат да разчитат за подкрепа. Тук обаче пак трябва да действате с мярка, иначе може да уплашите кавалера. Това важи особено при служебните любовни връзки, когато мъжът се влюбва в привлекателната си шефка, но бидейки постоянно ръководен и командван, постепенно губи интерес към нея.

8. Майчицата

Всеки мъж е едно пораснало дете, което винаги иска да има до себе си любеща майка. Но ползвайте този образ с мярка. Вечно шетащите дами, предлагащи настойчиво домашните си деликатеси и правещи досадни забележчици (време е да се подстрижеш, да се обръснеш, да смениш тази тениска, да си сложиш шапка…) в крайна сметка губят сексуалната си привлекателност в очите на партньора и той решава да избяга от тази прекомерна загриженост.

9. Дивата

Разбира се мъжете губят ума и дума по тези жени, но едновременно с това малко се страхуват от тях. Всеки мъж си има свой кумир на женствеността, свой идеал, чиято снимка си е закачал на стената като тинейджър. За повечето обаче идеалът завинаги си остава недостижим. Затова сред звездите има толкова самотни жени – господата просто не могат да повярват, че те са достъпни за ухажване. Пък ако видят, че дивата също „душа носи“ и не е недосегаема, могат да се разочароват.

10. Лудата глава

Всички обичат да се веселят, а най-добре човек се забавлява с щурата си приятелка. Ще бъдете извън конкуренция, ако сте готови да правите всичко, по което е запален партньорът ви – рафтинг по бурни реки, гмуркане с акваланг, парашутни скокове и височинни изкачвания. Не забравяйте обаче, че вашата безопасност е не по-малко важна от удоволствието на любимия ви!

Вероятно за да се научите да прелъстявате мъжете безотказно, ще трябва да развиете у себе си идеалното съчетание от най-добрите качества на тези десет типа жени – и да демонстрирате онези от тях, които предпочита партньорът ви.

Четете още: Toва подлудява мъжете!