Автор
Woman.bg

Жени, задават се тежки дни за мъжете ви. Забраняват дюнерите!

Може би милиони жени в Европейския съюз ще се сблъскат с неутешимата ярост на съпрузите си, след като научат тежката вест, че повече никога няма да имат неземното удоволствие да се насладят на любимия си дюнер.

Еврокомисията рече и отсече: Съдържанието на фосфат в суровото замразено месо се забранява! С други думи Негово величество големият, съблазнителен, сочен и топящ се в устата дюнер ще бъде детрониран вовеки от трона.

Да поясним - без гореспоменатата, благословена за хиляди производители по света съставка, при печене месото ще се разпада.

Тази злокобна за мнозина фенове на ориенталското лакомство прогноза, които се намират на територията на ЕС, може да се превърне в реалност до края на 2018 г., ако решението влезе в сила.

Жестоката участ обаче ще сполети не само любителите на арабската палачинка, но и всички, които са влюбени в онези изкусителни творения на предприемчивия кулинарен ум като сладкиши, кока-кола и... салами.


Е, за дамите, които между другото напоследък все по-често се изкушават по киноа и елда за сметка на набъбнало гледащи ги от витрините колбаси, поне остава надеждата, че опасността от надвисналия над любимия дюнер на съпрузите им дамоклиев меч, няма да окаже влияние върху техния сексуален ищах.