Автор
Woman.bg

Започнаха снимките на новия български филм "Пъзел"

Асен Блатечки и Станимира Колева си партнират в новия филм на режисьора Иво Стайков. Лентата е със заглавие "Пъзел" и вчера екипът засне кадри в НДК.

Филмът ще проследи една 20-годишна любов и като цяло има драматичен сюжет - рядкост за съвременното българско кино, уточни БНТ, която е копродуцент на лентата.

Ролята на безумно влюбените във филма играят Асен Блатечки и новоизгряващата актриса Станимира Колева.

Героят на Асен този път е чувствителен и романтичен и самият актьор признава, че приема ролята на "доброто момче" като предизвикателство:

"Ролята е трудна за мене. Той е много различен от мен. Със сигурност всеки човек носи някакви такива неща в себе си, но тука, при него, те са изведени на преден план".

"Пъзел" е дебют за модела Станимира Колева, която е очарована от романтичната история в сюжета и за себе си казва, че е оптимистка в любовта.

"Както в пъзела има едно парченце, което може с точно определено да го съединиш, за да се получи рисунката, така е и между хората. Всеки си има своето парченце, с което може да изпита пълната хармония, дивата, истинската любов", обяснява режисьорът и сценарист Иво Стайков.

Във филма ще видим още Атанас Сребрев, Павел Поппандов, Джоко Росич, Петя Силянова, както и много други известни актьори.

Асен Блатечки

Станимира Колева