Автор
Роси Кацарова

Ясна е датата на сватбата на Хари и Меган

19 май е датата, на която принц Хари и Меган Маркъл ще се врекат във вечна вярност, разкриха преди минути от двореца Кенсингтън.

Мястото на венчавката ще е църквата "Свети Джордж" в замъка Уиндзор, а кралското семейство ще поеме всички разходи по сватбата – включително тези, свързани със службата, празненството, музиката и украсата.

Припомняме ви, че миналия месец двойката обяви годежа си. Тогава Хари разкри, че е предложил брак на любимата си в тиха и интимна обстановка.

"Опитвахме се да си изпечем пиле и изведнъж последва удивителна изненада. Беше толкова мило, толкова естествено и много романтично!", допълни Маркъл.

Благородникът искрено сподели, че любимата му дори не дочакала той да довърши речта си, когато попитала: "Мога ли веднага да кажа да?". Двамата се прегърнали и принц Хари сложил на ръката годежния пръстен.



По време на същото ексклузивно интервю двойката сподели, че първата им среща е била уредена от тяхна обща приятелка. Двамата отишли на уреченото място, без да са се виждали никога преди.