Автор
Woman.bg

Връчват короната на "Мис България" тази събота

Финалът на конкурса Мис България 2012 ще се проведе на 28 април от 20:00 и ще бъде излъчен на живо в ефира на TV7.

Това ще е последната стъпка към короната за една от финалистките, които цяла България имаше възможността да наблюдава в продължение на два месеца по време на риалити формата ''Пътят към короната 2''.

Продуцентите на конкурса !no frame media обещават тазгодишният финал да е по-впечатляващ дори от миналогодишния, който беше отличен в Лондон на церемонията на Мис Свят 2011 за най-добър спектакъл. Освен красивите финалистки, зрителите на финала ще могат да се насладят на изпълненията на Monique Lawrence, Рут Колева, Орлин Павлов и Бразз Асоциация на Ангел Заберски.

Жури на финала на Мис България 2012 ще бъдат Евгени Минчев, Поля Александрова – главен редактор на сп. GRAZIA, Ивайла Бакалова – Мис България 2001, Вихра Петрова – водещ на ''Споделено с Вихра'' по TV7, Жоро Петков – фризьор, известният гримьор Мис Бони, Тодор Славков, Тихомир Белегански – международен моден букер и ментор в риалити формата ''Пътят към короната 2'' и Стойчо Керев – главен продуцент в !no frame media.

В същото време на сайта на конкурса http://missbulgaria.tv продължава гласуването на публиката за всяка една от финалистките. Победителката в този вот ще има предимство ''Един глас на журито'' при участието си на финала, както и ще получи награда – скъпо бижу от Altinbas.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса: http://missbulgaria.tv/ и Facebook страницата: http://facebook.com/missbulgariaofficial