Автор
Woman.bg

Вижте уникални кадри от първите прослушвания на холувидските звезди (видео)

Актьорската професия е изключително сложна и едни от най-трудните моменти в нея са свързани с прослушванията, които понякога определят съдбата на артистите. Със сигурност си спомняте Джоуи от „Приятели“, чийто живот протичаше в постоянно явяване на различни кастинги. Актьорът, който цял живот развива таланта си и работи усилено върху уменията си разполага само с няколко минути, за да впечатли продуцентите и ако всичко мине успешно, утре той може да се превърне в световна знаменитост. Вижте уникални кадри от прослушванията на някои от любимите ни звезди за ролите, които ги направиха известни.

1.Арън Пол за „В обувките на Сатаната“

Арън е харизматичен и буквално успява да омагьоса продуцентите. Въпреки че ролята му във филма се различава от слънчевата му личност, можете да усетите енергията, с която успява да изпълни пространството около себе си.


2.Хю Лори за „Д-р Хаус“

Ролята на д-р Хаус толкова много отива на Хю Лори, че ни е трудно да си представим, че изобщо е било необходимо прослушване. Но истината е, че актьорът по това време не е бил толкова известен в САЩ, колкото в Великобритания. Ето как е успял да убеди всички, че е най-подходящ за култовата роля.


3.Джим Кери за „Saturday Night Live”

Колкото и странно да звучи, Джим Кери не получава роля в най-влиятелното телевизионно шоу в световната история. Но това съвсем не успява да попречи на амбициозния актьор и не след дълго той се превръща в един от най-легендарните комедийни артисти на всички времена.


4.Софи Търнър и Мейзи Уилямс за „Игра на тронове“

Една от най-трудните задачи за екипа на големи продукции е подбирането на актьори за детските роли. Как успяха Софи и Мейзи успяха да спечелят доверието на продуцентите и да станат звезди от малки?


5.Еванджелин Лили за „Изгубени“

Това е първото прослушване на Еванджелин, което прави записа още по-ценен и интригуващ. За ролята на Кейт в „Изгубени“ актрисата получава номинация за главна женска роля за „Златен глобус".

“.

6.Катлийн Олсън за „Слънчева Филаделфия“

Катлийн получава ролята в сериала и дори успява да придаде различен прочит на героинята си от този, който е предвиден от продуцентите.



Четете още: Лана дел Рей пък имала любов с Харви Уайнстийн