Автор
Woman.bg

Вижте първата поява на Меган след сватбата (Снимки)

Меган Маркъл се появи за първи път след сватбата и отново бе една от най-коментираните теми в Лондон. Това се случи по време на празненството, организирано в чест на принц Чарлз за многогодишната му благотворителна дейност.

Принц Хари и съпругата му бяха заедно на публично място за първи път след нощния прием, последвал венчавката им. "Неговият ентусиазъм и неговата енергия са наистина заразителни!", каза Хари за баща си.

На партито присъстваха повече от 6000 души, свързани с благотворителните организации, подкрепяни от принц Чарлз. Сред гостите бяха и спасителните екипи от Манчестър, които оказаха първа помощ на пострадалите от терористичния атентат в града, извършен по време на концерта на Ариана Гранде точно преди една година.

Меган и принц Чарлз отново показаха топли отношения един към друг, като постоянно комуникираха с усмивка. Камила пък се отличи със зелена рокля. А самата Меган бе избрала тоалет в светли цветове, а шапката, чантата и обувките й бяха в същите тонове. Прическата й бе стилна, като отново бе заложила на нисък кок. С кок тя беше и на сватбения си ден.

Изглеждат щастливи, нали?

Меган Маркъл и принц Хари - в целия им блясък

Меган носи годежния си пръстен и халката, а маникюрът й е по правилата - къси нокти и светъл лак, без искрящи тонове, за да изглеждат ръцете чисти и изящни.

В момента това е любимата двойка във Великобритания