Автор
Woman.bg

Венета Райкова платила до стотинка 30-те хиляди обезщетение на Юксел Кадриев

Венета Райкова е платила до стотинка обезщетението в размер на 30 000 лв., което съдът постанови в полза на Юксел Кадриев. Водещият заведе дело срещу русата си колежка заради нейно интервю с бившата му съпруга. След финалното решение на съда се оказа, че Венета трябва да изплати иска му в размер на 30 хиляди.

От неин пост в социалната мрежа става ясно, че водещата се е издължила на Юксел по надлежния ред. Тя даже публикува снимка от премиерата на книгата си "Вендета", а сред феновете на писателския й талант се оказа не кой да е, а адвокатката на Юки - Милена.

fbpost

"12.10.2017г. - черно на бяло - "с много обич и 30 хиляди лева"!! Хубаво посвещение ми се получи!! Винаги си плащам сметката!! Дори, когато не е моя!! Няма човек, който да каже, че му дължа и една стотинка днес!! А когато подписвам книгите си, никога не знам коя адвокатка ще се окаже фен на творчеството ми ".

Това написа Венета в профила си в социалните мрежи в деня на премиерата на "Вендета", а от снимките става ясно, че книгата е подарък за Милена, с която явно са се запознали по време на съдебната сага.

Венета публикува и снимка с Милена и съпруга й, които бяха част от гостите на представянето на "Вендета" .