Автор
Woman.bg

Учителка в греховна връзка с 13-годишен ученик

Младата учителка Елена С. от град Аркадака, район Саратов в Русия, е заподозряна в интимна връзка с непълнолетен ученик. Това се съобщава в местна публикация на "Саратов новини", пише life.ru.

Историята започнала преди две години, когато невръстното момче е било в осми клас, разкриват свидетели, снимки и писмени доказателства. Артем бил едва 13-годишен, когато загубил девстствеността си, а обект на любовта му се оказала 24-годишната преподавателка по история Елена.

Според един от учениците в училището на Артем любовната авантюра с младата педагожка момчето завъртяло по абсолютно своя воля, без каквото и да било изнудване или насилие от нейна страна.

Снимка: "Новости Саратова"

Според младия човек Артем бил силно влюбен в учителката и двамата се събрали по взаимно желание.

За отношенията между ученика и учителката един от съучениците на Артем научил случайно, се съобщава още в статията. Това се случило, след като момчето влязло в акаунта си в социалната мрежа чрез телефоните на своя съученик и намерил там кореспонденция, чието съдържание го втрещило заради пикантното му съдържание. Ученикът не чакал много време и разпространил информацията и сред другите ученици.

Според изданието по време на бурната си връзка с тийнейджъра 24-годишната историчка била омъжена. След като новината за техните отношения бързо се разпространила, тя напуснала училището и премахнало всички снимки от социалните мрежи.

Към момента коментар по темата от страна на полицейските органи все още липсва, пише още изданието.

Четете още: Какво е да си в отворена връзка? Разказ от първо лице