Автор
Woman.bg

Тя уби любовницата на съпруга си, след това и себе си

Любовта е най-сериозният мотив да бъдем щастливи или нещастни, а понякога дори може да ни превърне в убийци или самоубийци. Когато сме наранени от този, когото обичаме и изпием горчивата чаша на предателството, сме готови да преобърнем света, за да си възвърнем онова, което сме загубили – любимия човек и най-вече самоуважението. Но докъде сме готови да стигнем?

В понеделник вечер в предградията на Филаделфия се случи ужасяващо събитие – 33-годишната Меридит Чапман е убита в дома си. На място пристигат разследващи полицаи, които откриват, че дамата е била простреляна. Тя обаче не е сама. До безжизненото й тяло лежи човекът, който е посегнал на живота й, а след това е опрял оръжието в главата си. Това е 48-годишната Джен Джерардoт, която наскоро е открила, че щастието й е разрушено от любовно предателство. Съпругът й има връзка с друга жена и това е Меридит.

След като разбира, че любимият й е заинтригуван от 15 години по-младата Чапман, Джен не успява да сдържи гнева си и започва да крои план за отмъщение. Тя пристига в дома на съперницата си, като по думите на разследващите е носела перука, с която да се маскира. Нахлува в дома на Меридит и не се поколебава да натисне спусъка, когато се изправя срещу нея. Малко преди да предприеме ужасяващите си действия, Джен изпраща няколко гневни съобщения на мъжа си. В същата вечер той и новата му изгора Меридит имат уговорка за романтична вечеря. Когато тя не се появява, мъжът е повече от притеснен и решава да се отправи към дома й. Пристига и разбира, че вече е твърде късно да се намеси – от брака и новата му любов са останали само кръв и две безжизнени тела.

Джен и мъжът й

Любовта е сляпа, понякога нелепа, дори пагубна. Но защо когато сме огорчени и любимият ни човек е предпочел компанията на друга жена, сме много по-склонни да я обвиним и дори да я убием, отколкото да се разочароваме от него или да се вгледаме в себе си?

Четете още: Меган и Кейт: По пръстите на краката ще ги познаете