Снимачният процес за биографичния филм за Джуди Гарланд вече започна, а в главната роля е на чаровницата Рене Зелуегър. За да заинтригуват публиката и почитателите на иконата от стария Холивуд, западните медии публикуваха кадър от снимачната площадка, на който Рене е просто неузнаваема.

Може за момент да се усъмните, но това е тя – Зелуегър, пременена като Джуди Гарланд. Режисьор на лентата е Рупърт Гулд, а сюжетът разказва за последните концерти на холивудската звезда в Лондон. Във филма взимат участие и звездите Джеси Бъкли, Фин Уитрок и Майкъл Гамбън.

Действието се развива през далечната 1968 г., когато Джуди пристига в Лондон, за да изнесе представлението „Обект на клюки“. Билетите били напълно разпродадени предварително. Филмът проследява трескавата подготовка и как Гарланд се сблъсква с трудностите на професията. Разбира се, част от сюжета са и отношенията й с петия й съпруг Мики Дийнс. И въпреки че се радва на успеха и на любовта на почитателите, тя изпитва тъга към миналото и бленува да се върне отново в детството.

Все още не е известна датата, на която ще излезе филмът, а преди няколко месеца Рене Зелуегър разкри пред медиите, че много би искала отново да влезе в любимата си роля на Бриджит Джоунс.

Четете още: Шушана, виж ме колко съм богат