Автор
Woman.bg

Том Круз подарява имение на Сури за Коледа

Том Круз ще купи къща за 13,5 милиона долара на Сури за Коледа.

Сури Круз ще празнува първата си Коледа след развода на родителите й по-рано тази година със собствено имение в Ню Йорк и пони.

50-годишният актьор ще бъде с 6-годишната Сури за Коледа и не пести пари за скъпи подаръци, включително имение за милиони долари в Ню Йорк, за да има място, където да държи понито си и всичките си играчки.

"Том Круз е решен да превърне тази Коледа в най-хубавата за Сури", съобщи запознат източник пред британското сп. "Грация".

33-годишната Кейти обяви развода си с Том през юни, след което напусна Лос Анджелис и се премести в Ню Йорк със Сури. Те живеят в луксозен апартамент в Манхатън.



Актьорът смята да използва имението в Голямата ябълка, когато пристига в града, за да се вижда с дъщеря си и то ще има много стаи за нейното пони и всичките й играчки. "Очевидно в апартамента на Кейти няма място за пони, така че това имение е идеално. Там има много пространство и за нейните играчки, много от които бяха държани на склад, откакто Кейти напусна имението в Ел Ей", съобщи запознат източник.

На премиерата на новия си филм "Джак Рийчър" в Лондон миналата седмица Круз разкри плановете си за Коледа със Сури. "Планирали сме много специални неща, ще бъдем заедно", разкри той, цитиран от БГНЕС.