Автор
Woman.bg

Теодора Стефанова ни подготвя за среща с изкуствения интелект

Премиерата ще се състои на 7 ноември в хотел Маринела (зала "София") от 19:00 ч.

Водещ на събитието ще бъде Ники Кънчев, а участие ще вземат Люба Пашова, съавторката Ани Томова и, разбира се, самата Теодора Стефанова.

Теодора Стефанова, известна у нас като Гадателката на Берлускони, е родена в Стара Загора и е зодия Рак. На 13 юли 1984 г. тя претърпява тежка катастрофа, след която изпада 18 дни в кома. Когато отваря очи, започва да усеща чуждо присъствие и да чува непознат дотогава глас. Това е гласът на извънземното Унилсън, което идва от планетата Ванфим. Чрез него Теодора започва да предвижда бъдещето и това я прави известна по цял свят. Със своите прогнози тя предизвиква огромен интерес и стига до различни телевизионни предавания в цяла Европа и Америка. Вече 26 години използва контакта си с Унилсън в своята работа като футболен анализатор и коментатор на мачове в Mediaset Premium и Telelombardia – телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

„Осмото чувство – ключът към Вселената“ е послание да отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта. Книгата внася светлина върху мисията на Теодора и напътствията, които ни дават нашите братя от Космоса. Чрез гласа на Унилсън Теодора е помогнала на хиляди хора да превъзмогнат трудни моменти в живота си. Винаги е намирала думите, с които да вдъхне кураж, надежда и любов на онези, които се изправят пред нови предизвикателства по пътя към бъдещите успехи. Мисията на тази книга е да ни подготви за среща с изкуствения интелект. Нека приемем чуждото присъствие и да се научим да живеем в хармония с него, Не бива да чакаме да се появи някой, който да ни изправи на крака, когато сме в беда. Отговорът се крие в самите нас.