Тайната страст на Доналд Тръмп към лейди Даяна

14 февруари 2017 | 13:55
видяна 11180
коментари 2
Снимки: Getty Images

Доналд Тръмп не крие, че има особено отношение към жените. Настоящият президент на САЩ оценява женската красота до такава степен, че понякога е вулгарен, в резултат на което често разбунва духовете със изказванията си за някои дами. Предполагали ли сте обаче, че в миналото той е имал увлечение по една жена с главно "Ж" - принцеса Даяна.

Оказва се, че в средата на 90-те години на миналия век Тръмп прави многократни опити да съблазни Даяна. Двамата се засичат често по благотворителни събития и официални вечери. По време на благотворително мероприятие през 1995 г. Доналд Тръмп, бившата му съпруга Марла Мейпълс и Даяна дори споделят една маса и магнатът тайно отправя предложения към принцесата. Тя обаче ги отхвърля. Според източници след като магнатът научава за развода на Даяна с принц Чарлз през 1996 г., започва да я  обсипва с букети и писма. Близка приятелка на принцесата - журналистката Селина Скот, споделя, че тя е била притеснена от поведението на Тръмп, защото всичко изглеждало така, сякаш я преследвал.През 1997 г., само няколко седмици след трагичната смърт на Даяна, бъдещият президент на САЩ споделя в интервю за Шоуто на Хауърд Стърн, че винаги я е харесвал и за него тя е една от най-красивите жени, които е виждал. Той стига толкова далече, че дори обявява, че  е прекарал страстна нощ с нея. Няколко месеца по-късно Тръмп отново не скрива силните си симпатии към Даяна и в книгата си „Изкуството да се завърнеш“ пише:„Само за едно нещо съжалявам по отношение на жените и то е, че нямах възможността да достигна до лейди Даяна Спенсър“.

Според запознати източници синовете й не са привърженици на Доналд Тръмп и дори изпитват притеснение от планираното му посещение в Обединеното кралство.

Истината за увлечението на Тръмп по принцесата обаче остава обгърнато в мистерия. Миналата година президентът на САЩ отрече някога да е бил влюбен в покойната лейди Даяна и в телевизионно интервю сподели, че тя е била само тръпка за него и че всичко останало е лъжа.  

Коментари

2
  16 февруари 2017 | 10:40 отговор
 

А ти не вероятно, а със сигурност си тъп цървул, просто селско парче, и ВЕРОЯТНО повечето жени биха предпочели да бъдат с обрязани отколкото с теб.

 
1
  14 февруари 2017 | 18:17 отговор
 

Вероятно Даяна е преспала с Тръмп, както много други, от фитнес треньори до шофьори и арабели, но последно предпочете обрязания....

 

Добави Коментар

Най-четени