Автор
Кристина Кирова

Тайната страст на Доналд Тръмп към лейди Даяна

Доналд Тръмп не крие, че има особено отношение към жените. Настоящият президент на САЩ оценява женската красота до такава степен, че понякога е вулгарен, в резултат на което често разбунва духовете със изказванията си за някои дами. Предполагали ли сте обаче, че в миналото той е имал увлечение по една жена с главно "Ж" - принцеса Даяна.

Оказва се, че в средата на 90-те години на миналия век Тръмп прави многократни опити да съблазни Даяна. Двамата се засичат често по благотворителни събития и официални вечери. По време на благотворително мероприятие през 1995 г. Доналд Тръмп, бившата му съпруга Марла Мейпълс и Даяна дори споделят една маса и магнатът тайно отправя предложения към принцесата. Тя обаче ги отхвърля. Според източници след като магнатът научава за развода на Даяна с принц Чарлз през 1996 г., започва да я обсипва с букети и писма. Близка приятелка на принцесата - журналистката Селина Скот, споделя, че тя е била притеснена от поведението на Тръмп, защото всичко изглеждало така, сякаш я преследвал.



През 1997 г., само няколко седмици след трагичната смърт на Даяна, бъдещият президент на САЩ споделя в интервю за Шоуто на Хауърд Стърн, че винаги я е харесвал и за него тя е една от най-красивите жени, които е виждал. Той стига толкова далече, че дори обявява, че е прекарал страстна нощ с нея. Няколко месеца по-късно Тръмп отново не скрива силните си симпатии към Даяна и в книгата си „Изкуството да се завърнеш“ пише:



„Само за едно нещо съжалявам по отношение на жените и то е, че нямах възможността да достигна до лейди Даяна Спенсър“.

Според запознати източници синовете й не са привърженици на Доналд Тръмп и дори изпитват притеснение от планираното му посещение в Обединеното кралство.

Истината за увлечението на Тръмп по принцесата обаче остава обгърнато в мистерия. Миналата година президентът на САЩ отрече някога да е бил влюбен в покойната лейди Даяна и в телевизионно интервю сподели, че тя е била само тръпка за него и че всичко останало е лъжа.