Съпругата на холивудския насилник го напуска

11 октомври 2017 | 09:40
видяна 9114
коментари 2
Снимки: Getty Images

Съпругата на скандалния холивудски продуцент Харви Уайнстийн, Джорджина Чапман обяви, че го напуска.

"Сърцето ми е разбито и истински съчувствам на всички жени, които са почувствали невероятна болка от неговите непростими действия. Затова реших да напусна съпруга си. Грижата за моите малки деца е първият ми приоритет и моля медиите да уважат личното ми пространство в това трудно време." - се казва в изявление на Чапман, която е съосновател на световноизвестния моден бранд Marchesa.

Джорджина разкри, че Уайнстийн е отпътувал с личния си самолет за Европа. Там той щял да се лекува от пристрастеност към секса и проблемно поведение. Планът на скандалният продуцент бил, след като се излекува да се върне отново в Америка.

Джодрджина Чапман и Харви Уайнстийн се срещат през 2003 г. и сключват брак 4 години по-късно, двойката има две деца Индия Пърл, която е на седем и Дашиел Макс Робърт, който е на четири. 

Модната марка на Джорджина е сред любимите на всички световноизвестни дами, които са участвали във филмите на съпруга й. 
 

Още по темата

Коментари

2
  12 октомври 2017 | 18:50 отговор
 

Когато са яли кюфтета не са ревали... Има нещо гнило в цялата работа.

 
1 z1
  12 октомври 2017 | 11:42 отговор
 

... ахаааа. Значи модната й марка е любима на всички звезди участвали във филмите му. Е сега тази пача дето сигурно едни яйца на очи не може да направи какво ще прави? ...

 

Добави Коментар

Най-четени