Да, някои вас (и от нас) сигурно се чудят с какво са известни сестрите Кардашиян и по какъв начин си изкарват парите, които да им стигат за луксозни коли (една, две, три на брой), вили, бляскави дрехи, екскурзии и други екзистенциални човешки нужди.

Едва ли ще разберем цялата истина, но не можем да отречем, че цялото семейство Кардашиян-Дженър се грижи за това всеки член от семейството по един или друг начин да допринася за семейната касичка.

Докато Ким Кардашиян се е отдала изцяло на малкото си съкровище Норт Уест, другите й сестри Кортни и Клои се грижат бизнеса да върви.

Четете още: Кание натиска Ким за второ дете

* Ким Кардашиян

Двете сестри бяха засечени вчера вечерта в Уест Холивуд в собствения си магазин „DASH”. Сексапилните брюнетки изглеждаха перфектно от глава до пети, готови да покорят всички червени килими в Холивуд.

Най-голямата от сестрите Кардашиян, 36-годишната Кортни показа страхотно тяло, след като бе споделила в интервю, че иска още да отслабне. Е, според нас е успяла да възвърне фигурата си след двете раждания.

Четете още: Да или Не: Кортни Кардашиян като анимационен герой

Визията й се състоеше от тъмно синя лента за глава, риза в същия цвят, къса пола на каре и телесни обувки на висок ток.

29-годишната Клои пък се беше спряла на по-строг тоалет, включващ черен класически панталон, бяла блуза с черни ръкави и обувки с остър връх на Christian Louboutin. Червените устни и модерни очила с огледални стъкла бяха идеален завършек на визията й.

Клои не показа признаци на тревожност, след като стана ясно, че съпругът й Ламар Одом е влязъл в клиника по собствено желание. Там той ще лекува зависимостта си от наркотиците. 32-годишният баскетболист е "осъзнал, че има проблем", твърдят източници. Смята се, че той е пристрастен към употребата на кокаин поне от 2 години и се е "пуснал по течението" след края на сезона в NBA.

Четете още: Как грозното патенце Клои се превърна в красив лебед?