Автор
Woman.bg

След 8 развода руски олигарх си търси съпруга през телевизията

Пред всички дами, които мечтаят за охолен живот, но не искат да работят, се разкрива нова възможност.

Как ли? Ами като се включат в телевизионната надпревара за спечелване на сърцето на руски олигарх. Той се казва Константин Щербинин и не може да се похвали с успехи в личен план – за справка има осем развода зад гърба си, но пък за сметка на това в бизнес начинанията си жъне постижение след постижение.

45-годишният мъж има не само завидно недвижимо имущество в Русия и САЩ, но и разнообразни бизнеси, включително такива свързани с търговия с нефт.

Той също така има и продуцентска къща, която се занимава и с търсенето на нови таланти, така че новата му изгора може да се уреди не само с охолен начин на живот, но и с кариера на певица или актриса, в зависимост от таланта си, пишат руските медии.

Но защо толкова богат мъж опира до услугите на телевизионно предаване, за да си намери половинка, питат се онлайн потребителите. Отдадеността на кариерата ли е причината все повече успели професионално личности да не могат да намерят щастието в личен план? Наистина ли човек не може да има всичко? Според вас възможно ли е да се радваш и на кариерно израстване и на хармонични отношения в семейството или винаги едното е за сметка на другото?