Автор
Woman.bg

Слави Трифонов: Дивна трябва да отиде в затвора, ако вината й се докаже

Известно е, че Слави Трифонов не си поплюва и често взема позиция по отношение на даден проблем от различни сфери на политическия и културния живот в страната ни. Във фокуса му на внимание напоследък все по-често попада и темата за нередностите в правосъдието по отношение на нарушенията на правилата на пътя.

Този път на мушката на разгневения шоумен попадна поп певицата Дивна, която преди няколко дни катастрофира, карайки, по думите му, с превишена скорост. При злощастния случай пострада жестоко моделът Кристин Илиева. Тогава от агенцията на манекенката споделиха, че ще й е необходима поне една година, за да се възстанови от тежките травмите, получени при инцидента.

Ето какво написа Трифонов на профила си във фейсбук по повод катастрофата:

„Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше „Пей с мен“. Формата го спечели едно 12-годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор. Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60 км/ч. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И законът предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото. Който наскоро участваше в зала „Арена Армеец“ в шоу „Звезди на леда“. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава.“

Очаквано, мнението му предизвика вълна от коментари „за“ и „против“. Интересното е, че сред тях фигурират имената и на други известни личности, които са станали причина за смъртта или осакатяването на хора по собствена вина, но са се разминали с условни присъди. Изводът е, че след като си звезда, всичко ти е позволено!

Моля, споделете и вашето мнение по въпроса - какво трябва да бъде наказанието при подобни случаи?