Автор
Woman.bg

Семейството на Джексън: Завещанието е фалшиво

От БГНЕС разкриват, че семейството на краля на попа Майкъл Джексън твърди, че подписът в завещанието на звездата е фалшифициран.

Близките на поп легендата искат отново да се преразгледа имуществото на Майкъл, защото според тях адвокатите фалшифицирали подписа в завещанието на краля. Семейството е изпратило писмо до изпълнителите на завещанието на Майкъл Джексън, в което твърдят, че крайният резултат "е унизително срамен и фалшив".

"Нашият брат ни каза, че в случай на смърт нито един от вас двамата не бива да се меси в живота му и имуществото", пише в писмото изпратено до адвокатите Джон Бранц и Джон Макуейн.

Според семейство Джексън подписът в завещанието е фалшифициран. Те смятат, че истинското завещание Майкъл е подписал в Ню Йорк, а не в Лос Анджелис, както твърдят адвокатите.

Въпреки, че в писмото са изброени имената: Ранди, Джеръмейн, Тито, Джанет и Реби Джексън, източник в "Сънтаймс" твърди, че зад всичко това стоят само двама братя с "фалшиви мотиви". "Това са само Ранди и Джеръмайн, който искат пари и само това ги интересува", твърди източникът.

Семейство Джексън

Майкъл Джексън и братята му